Witvast - Solutie pentru umbrirea serelor si solariilor

Produs nou

75,00 lei TVA inclus

    Carbonat de calciu micronizat mixat. Produs destinat umbririi solariilor atunci cand soarele este foarte puternic si poate afecta astfel in mod iremediabil culturile dumneavoastra. Produsul se aplica prin stropire directa pe folia de acoperire, pe partea exterioara a solarului. Witvast nu afecteaza durata de viata a foliei pe termen lung sau elementele de fixare ale acesteia.

Durata activa a acestui produs este de aproximativ 4 luni, dar aceasta poate fi influentata de conditiile meteorologice. Dupa aceasta perioada, solutia aplicata se curata automat, fara nici un efort depus din partea dvs.


Solutie pentru amestec: 1 kilogram de Witvast la 8 litri de apa. 

Atentie: Se recomanda ca atunci cand diluati produsul Witvast in apa, sa agitati constant solutia din bazin pentru a nu se inchega.

Pentru aplicarea solutiei recomandam utilizarea unui sistem de pulverizare.

Din experienta noastra, cu un sac de Witvast de 25 de kilograme, diluat in 200 de litri de apa, puteti acoperi in mod optim o suprafata de 700-800 de metri patrati de solar dar, pentru o eficienta crescuta, echipa Marcoser recomanda doua aplicari intr-o perioada scurta de timp.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Witvast - Solutie pentru umbrirea serelor si solariilor

Witvast - Solutie pentru umbrirea serelor si solariilor

Produse Asemanatoare

50,00 lei

     Este o folie de solar aditivata UV, adeziva pe o parte, destinata repararii gaurilor sau taieturilor din folia de solarii.

950,00 lei

    Semanatoare bob cu bob pe un rand/2randuri cu distanta fixa de 10cm intre randuri.