Agropotasion

Produs nou

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc

-> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

    Este un produs conceput special pentru absorbtia usoara si rapida a potasiului de catre plante. Mareste puternic capacitatea de aprovizionare a apei la nivel radicular conducand la fructe de marime mai mare intr-un timp mult mai scurt. Accelereaza procesul de fotosinteza si reduce transpiratia oferind plantei o rezistenta marita la factorii de stres: seceta, frig, boli, fitotoxicitate, salinitate, caldura etc.

     Aplicatii:

  • pentru marirea rapida a fructelor, timpurietate si calitate ridicata;
  • la aplicarea impreuna cu pesticide pentru scaderea fitotoxicitatii;
  • pentru scaderea ratei de transpiratie in conditii extreme de temperatura si umiditate;
  • pentru revenirea plantelor ce au suferit un stres puternic: seceta, salinitate, caldura, fum, frig, ingheturi tarzii, fitotoxicitate, atac patogen etc;
  • pentru accelerarea metabolismului in momentele cele mai critice pentru plante ca inflorirea, legarea, marirea fructelor, coacerea;

     Doze si mod de aplicare

  • se aplica foliar incepand cu faza de dezvoltare vegetativa a plantelor sau imediat dupa legarea primelor fructe in doze cuprinse intre 50-200 mL / 10L apa (0,5-2%) in functie de necesitati. Pentru un efect combinat mai puternic se recomanda aplicarea AGROPOPTASION 100-200mL / 10L apa impreuna cu GREEN-UP 50-100mL / 10L apa.
  • este compatibil cu majoritatea pesticidelor, IN AFARA DE CELE CUPRICE, recomandandu-se aplicarea impreuna cu acestea  datorita efectului AGROPOTASIONULUI de scadere a nivelului de toxicitate a produselor de protectie a plantelor!

    Compozitie

 POTASIU TOTAL SOLUBIL IN APA (K2O)    20% W/W
    pH      6,5 - 7

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Agropotasion

Agropotasion

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc

-> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

Produse Asemanatoare

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara