Agroxilato Fe

Produs nou

  • fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa
  • fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

65,00 lei TVA inclus

 Agroxilato-FE este un ingrasamand modern cu eficacitate inalta in corectarea deficientelor de Fier. Moleculele din AGROXILATO FE sunt ultima generatie de molecule transportoare in planta pentru toate tipurile de microelemente. Se recomanda pentru prevenirea si corectarea rapida si eficienta a simptomelor cauzate de lipsa Fierului la toate culturile.

    Agroxilato-FE se recomanda pentru prevenirea si corectarea rapida si eficienta a simptomelor cauzate de lipsa fierului la toate culturile.

             Aplicatii

   Agroxilato-FE se utilizeaza pentru prevenirea si corectarea rapida si eficienta a simptomelor cauzate de lipsa Fierului la toate culturile.

            Doze si mod de aplicare

  • este un produs cu aplicare foliara la toate culturile (legume, flori, vii, livezi, plante ornamentale) si in culturile hidroponice. In cazul in care exista deficiente de Fier manifestate mai ales prin cloroze apicale( decolorarea vizibila a varfurilor plantelor din verde spre galben) se aplica Agroxilato-Fe cat mai curand posibil indiferent de faza de dezvoltare a plantelor.
  • pentru toate culturile dozele recomandate sunt cuprinse intre 2-2.5kg/hectar/1000 L apa prin aplicare foliara!

          Compozitie

     FIER TOTAL SOLUBIL IN APA             10% w /w  

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Agroxilato Fe

Agroxilato Fe

  • fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa
  • fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

Produse Asemanatoare

50,00 lei

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

165,00 lei

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

47,00 lei

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

350,00 lei

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

37,00 lei

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

160,00 lei

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

35,00 lei

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

50,00 lei

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

45,00 lei

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

64,00 lei

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

30,00 lei

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

75,00 lei

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

155,00 lei

35,00 lei

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

85,00 lei

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

120,00 lei

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

45,00 lei

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

35,00 lei

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

77,00 lei

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

85,00 lei

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara