Pret redus!
Agroxilato K

Agroxilato K

Produs nou

  • controleaza nutritia cu POTASIU independent de oricare alti nutrienti cu care este asociat in mod obisnuit(azotat,fosfat,clorura, etc);
  • induce plantei un puternic efect de absorbtie a apei la nivel radicular.

35,15 lei TVA inclus

-5%

37,00 lei TVA inclus

  Este un fertilizator revolutionar de ultima generatie cu un continut bogat in carboxilat neutru de Potasiu. A fost creat special pentru a garanta o asimilare rapida si eficienta a potasiului chiar si in situatii de stres( salinitate, inget, frig, boli, seceta, caldura etc). In perioada cresterii fructelor, AGROXILATO-K imbunatateste marimea finala a fructului si creste concentratia de zaharuri in fruct. 

  Aplicatii

Se utilizeaza pentru:

  • marirea rapida a fructelor;
  • stimularea in cel mai rapid si eficient mod de a asimilarii POTASIULUI si APEI la nivel radicular in momentele cu cele mai mari cerinte de elemente nutritive pentru plante: Crestere vegetativa puternica, conditii de stres salin, seceta, etc;
  • cresterea continutului de zaharuri in fructe pentru obtinerea de fructe mult mai dulci;
  • reducerea stresului datorat salinitatii si secetei din perioadele calduroase;

  Doze so mod de aplicare

  • AGROXILATO-K este un produs cu aplicare la sol prin apa de irigare utilizat la toate tipurile de culturi horticole: legume, pomi fructiferi, vita de vie;
  • se aplica 10-20 L/ha saptamanal in perioada de dezvoltare a fructelor;
  • produsulu AGROXILATO-K nu are nici o contraindicatie la aplicarea impreuna cu alte tipuri de ingrasaminte NPK si poate fi utilizat pe toate tipurile de sol.

 Compozitie

   POTASIU TOTAL SOLUBIL IN APA(K2O)         20% W/W    
   FOSFOR TOTAL SOLUBIL IN APA (P2O5)     5% W/W

Produse Asemanatoare

47,50 lei 50,00 lei -5%

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

137,75 lei 145,00 lei -5%

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

42,75 lei 45,00 lei -5%

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

61,75 lei 65,00 lei -5%

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

332,50 lei 350,00 lei -5%

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

35,15 lei 37,00 lei -5%

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

128,25 lei 135,00 lei -5%

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

33,25 lei 35,00 lei -5%

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

47,50 lei 50,00 lei -5%

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

42,75 lei 45,00 lei -5%

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

47,50 lei 50,00 lei -5%

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

28,50 lei 30,00 lei -5%

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

35,15 lei 37,00 lei -5%

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

128,25 lei 135,00 lei -5%

33,25 lei 35,00 lei -5%

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

61,75 lei 65,00 lei -5%

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

61,75 lei 65,00 lei -5%

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

42,75 lei 45,00 lei -5%

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

118,75 lei 125,00 lei -5%

      Radisol-Starter este un stimulator de inradacinare ce contine elementele esentiale FOSFOR, AMINOACIZI si molecule de AMEC pentru o inradacinare rapida si puternica a plantelor, sustinand dezvoltarea radacinii chiar si in conditii de stres.

33,25 lei 35,00 lei -5%

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

95,00 lei 100,00 lei -5%

    Retenol este un produs care imbunatateste eficacitatea tratamentelor de protectie a plantelor prin optimizarea parametrilor de distribuire, retentie si fixare a solutiilor la suprafetele aplicate.

66,50 lei 70,00 lei -5%

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

80,75 lei 85,00 lei -5%

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara