Agroxilato MG

Produs nou

  • corector de ultima generatie al carentelor de magneziu;
  • magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa;
  • magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

   Este un corector superior, de ultima generatie al deficientelor de MAGNEZIU si se gaseste formulat ca si Carbixilat de Magneziu. Agroxilato-mg  NU este un chelat de Magneziu ci o combinatie avansata de ultima generatie intre acizi carboxilici modificati cu greutate moleculara mica(molecule AMEC) cu rol de transportori in planta si MAGNEZIU. Este total liber de orice tip de agenti de complexare care ar putea provoca fitotoxicitate pentru plante cum ar fi: cloruri, sulfati, EDTA, in acest fel nu exista riscul arderii frunzelor in urma aplicarii foliare sau a radacinilor in cazul aplicarii radiculare.

    Aplicatii

Se utilizeaza pentru prevenirea si corectarea rapida si eficienta a simptomelor cauzate de lipsa Magneziului la toate cluturile.

  Doze si mod de aplicare

  • se poate utiliza pentru orice cultura si tip de sol atat foliar cat si radicular!
  • se recomanda aplicarea preventiva a corectorului, foliar prin stropire, cu doze cuprinse intre 0,25-0,3% (2,5-3kg/1000L apa/ha).
  • radicular se aplica 2-3kg/ha de 3 - 4 ori pe parcursul ciclului de cultura.
  • in cazurile in care se observa carente severe de Magneziu se aplica Agrixilato-mg foliar cat mai curand indiferent de faza de dezvoltare a plantei, apoi se aplica radicular pentru o aprovizionare corespunzatoare a solului cu Magneziu.

    Compozitie

      MAGNEZIU TOTAL SOLUBIL IN APA(MgO)        15% w/w    

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Agroxilato MG

Agroxilato MG

  • corector de ultima generatie al carentelor de magneziu;
  • magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa;
  • magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

Produse Asemanatoare

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara