Pret redus!
Agroxilato MG

Agroxilato MG

Produs nou

  • corector de ultima generatie al carentelor de magneziu;
  • magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa;
  • magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

322,00 lei TVA inclus

-8%

350,00 lei TVA inclus

   Este un corector superior, de ultima generatie al deficientelor de MAGNEZIU si se gaseste formulat ca si Carbixilat de Magneziu. Agroxilato-mg  NU este un chelat de Magneziu ci o combinatie avansata de ultima generatie intre acizi carboxilici modificati cu greutate moleculara mica(molecule AMEC) cu rol de transportori in planta si MAGNEZIU. Este total liber de orice tip de agenti de complexare care ar putea provoca fitotoxicitate pentru plante cum ar fi: cloruri, sulfati, EDTA, in acest fel nu exista riscul arderii frunzelor in urma aplicarii foliare sau a radacinilor in cazul aplicarii radiculare.

    Aplicatii

Se utilizeaza pentru prevenirea si corectarea rapida si eficienta a simptomelor cauzate de lipsa Magneziului la toate cluturile.

  Doze si mod de aplicare

  • se poate utiliza pentru orice cultura si tip de sol atat foliar cat si radicular!
  • se recomanda aplicarea preventiva a corectorului, foliar prin stropire, cu doze cuprinse intre 0,25-0,3% (2,5-3kg/1000L apa/ha).
  • radicular se aplica 2-3kg/ha de 3 - 4 ori pe parcursul ciclului de cultura.
  • in cazurile in care se observa carente severe de Magneziu se aplica Agrixilato-mg foliar cat mai curand indiferent de faza de dezvoltare a plantei, apoi se aplica radicular pentru o aprovizionare corespunzatoare a solului cu Magneziu.

    Compozitie

      MAGNEZIU TOTAL SOLUBIL IN APA(MgO)        15% w/w    

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Agroxilato MG

Agroxilato MG

  • corector de ultima generatie al carentelor de magneziu;
  • magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa;
  • magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

Produse Asemanatoare

46,00 lei 50,00 lei -8%

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

138,00 lei 150,00 lei -8%

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

43,24 lei 47,00 lei -8%

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

59,80 lei 65,00 lei -8%

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

controleaza nutritia cu POTASIU independent de oricare alti nutrienti cu care este asociat in mod obisnuit(azotat,fosfat,clorura, etc); induce plantei un puternic efect de absorbtie a apei la nivel radicular.

34,04 lei 37,00 lei -8%

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

124,20 lei 135,00 lei -8%

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

32,20 lei 35,00 lei -8%

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

46,00 lei 50,00 lei -8%

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

41,40 lei 45,00 lei -8%

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

46,00 lei 50,00 lei -8%

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

27,60 lei 30,00 lei -8%

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

34,04 lei 37,00 lei -8%

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

133,40 lei 145,00 lei -8%

32,20 lei 35,00 lei -8%

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

69,00 lei 75,00 lei -8%

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

100,28 lei 109,00 lei -8%

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

41,40 lei 45,00 lei -8%

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

32,20 lei 35,00 lei -8%

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

70,84 lei 77,00 lei -8%

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

78,20 lei 85,00 lei -8%

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara