Pret redus!
Codibor-L

Codibor-L

Produs nou

 • previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI;
 • imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri;
 • imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

46,00 lei TVA inclus

-8%

50,00 lei TVA inclus

 CODIBOR-L este un ingrasamant cu BOR complexat 100% cu agentul de complexare organic etanolamina ceea ce ii confera un nivel foarte inalt de solubilitate si asimibilitate in ambele forme de aplicare-radiculara si foliara. Aplicarea CODIBOR-L corecteaza deficientele de BOR, previne si corecteaza legarea slaba a fructelor si malformatiile frunzelor. De asemenea mareste semnificativ asimilarea Fosforului si a Potasiului, imbunatateste dezvoltarea vegetativa si formarea peretilor celulari. 

   APLICATII

 • prevenirea si corectarea tuturor deficientelor de BOR pentru orice tip de cultura;
 • imbunatatirea fertilitatii plantelor;
 • imbunatatirea formarii peretilor celulari in special la nivelul fructelor;
 • imbunatatirea calitatii legumelor radacinoase.

   Doze si mod de aplicare

 • este un produs cu BOR concentrat special creat pentru utilizarea eficienta atat la administrarea foliara cat si radiculara pentru toate tipurile de culturi;
 • pentru administrarea foliara se recomanda o doza de 1-2 L/ha;
 • se recomanda un tratament foliar inainte de inceputul perioadei de inflorire si se continua cu 2 tratamente foliare dupa legarea fructelor;
 • pentru administrarea radiculara doza este de 3L/ha la fiecare aplicare prin apa de irigare.

  Compozitie

   BOR TOTAL SOLUBIL IN APA (B)        10% w/w
   AGENT DE COMPLEXARE     ETANOLAMINA    

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Codibor-L

Codibor-L

 • previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI;
 • imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri;
 • imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

Produse Asemanatoare

46,00 lei 50,00 lei -8%

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

133,40 lei 145,00 lei -8%

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

41,40 lei 45,00 lei -8%

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

59,80 lei 65,00 lei -8%

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

controleaza nutritia cu POTASIU independent de oricare alti nutrienti cu care este asociat in mod obisnuit(azotat,fosfat,clorura, etc); induce plantei un puternic efect de absorbtie a apei la nivel radicular.

322,00 lei 350,00 lei -8%

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

34,04 lei 37,00 lei -8%

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

124,20 lei 135,00 lei -8%

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

32,20 lei 35,00 lei -8%

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

41,40 lei 45,00 lei -8%

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

46,00 lei 50,00 lei -8%

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

27,60 lei 30,00 lei -8%

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

34,04 lei 37,00 lei -8%

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

124,20 lei 135,00 lei -8%

32,20 lei 35,00 lei -8%

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

59,80 lei 65,00 lei -8%

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

59,80 lei 65,00 lei -8%

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

41,40 lei 45,00 lei -8%

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

115,00 lei 125,00 lei -8%

      Radisol-Starter este un stimulator de inradacinare ce contine elementele esentiale FOSFOR, AMINOACIZI si molecule de AMEC pentru o inradacinare rapida si puternica a plantelor, sustinand dezvoltarea radacinii chiar si in conditii de stres.

32,20 lei 35,00 lei -8%

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

64,40 lei 70,00 lei -8%

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

78,20 lei 85,00 lei -8%

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara