Codicobre

Produs nou

  • corectarea deficientelor de cupru;
  • creste imunitatea naturala a plantelor.

Codicobre este corector modern al deficientelor de CUPRU cu o inalta eficienta datorita complexarii organice a Cuprului cu acidul organic dicarboxilic, acidul gluconic. Cuprul este un microelement foarte important pentru plante deoarece este component in multe sisteme enzimatice, avand un rol special in productia de fitoalexine (moleculele raspunzatoare de imunitatea naturala a plantei) si in sinteza ligninei.

     Aplicatii 

  •    prevenirea si corectarea simptomelor cauzate de deficientele de cupru la toate tipurile de culturi si in toate fazeled de crestere;
  • prin inducerea productiei de fitoalexine imbunatateste considerabil sistemul imunitar al plantei, prevenindu-se astfel atacurilor fungilor si bacteriilor.

     Doze si mod de aplicare

  • este un produs conceput pentru aplicare atat foliara prin stropire cat si aplicare radiculara prin apa de irigare;
  • pentru tratamentul foliar doza recomandata este de 3-5 litri/1000 L apa/ha in toate fazele de vegetatie;
  • pentru aplicare la sol cu apa de irigare doza recomandata este de 2-3 L/ha la fiecare aplicare.

      Compozitie

    CUPRU (Cu) TOTAL SOLUBIL         7,1% w/w    
                    pH       4     

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Codicobre

Codicobre

  • corectarea deficientelor de cupru;
  • creste imunitatea naturala a plantelor.

Produse Asemanatoare

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara