Pret redus!
Codigreen

Codigreen

Produs nou

 • previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT;
 • induce o dezvoltare vegetativa mai intensa;
 • induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

27,60 lei TVA inclus

-8%

30,00 lei TVA inclus

      Codigreen este un fertilizator cu continut foarte mare de azot organic complexat cu acizi carboxilici. Compusii speciali cu azot organic din compozitia sa constituie  o bogata sursa de nutrienti care ajuta planta sa-si formeze intr-un timp foarte scurt propriile rezerve de molecule biologice esentiale cum ar fi: aminioacizii, polioli, carbohidranti.

       Aplicatii

 • punerea rapida si eficienta la dispozitia plantei de azot organic prin aplicare foliara, pentru o dezvoltare vegetativa intensa in perioadele cu cerinte mari de nutrienti si in perioadele de stres cauzate de frig, temperaturi mari, seceta, vant, atac de boli, defrunzire partiala, etc;
 • inducerea aparitiei de noi meristeme de crestere  si de noi organe vegetative , lastari noi, frunzulite noi;
 • imbunatatirea si accelerarea diviziunii celulare a varfurilor noi de crestere, marire rapida a masei vegetative a plantelor, intinerirea si inverzirea plantelor.

       Doze si mod de aplicare

 • este un  produs creat pentru aplicare foliara pentru toate tipurile de culturi: legume, flori, plante ornamentale, pomi etc;
 • pentru dezvoltarea masei vegetative la legume doza este de 0,3%, 2-3 litri/ha. Pentru spanac, salata, varza se poate aplica o doza de 0,5-0,7%/ha.
 • pentru generarea de noi varfuri de crestere, refrunzirea la castravetii defoliati, generare de noi lastari se aplica o doza de 0,5% CODIGREEN impreuna cu CODIORGAN A50 in doza de 0,3%.

       Compozitie

  AZOT TOTAL SOLUBIL IN APA (N)          15% w/w    
   AZOT UREIC (N)                                        10,5% w/w   
   AZOT AMONIACAL(N)         4,5%  w/

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Codigreen

Codigreen

 • previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT;
 • induce o dezvoltare vegetativa mai intensa;
 • induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

Produse Asemanatoare

46,00 lei 50,00 lei -8%

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

133,40 lei 145,00 lei -8%

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

41,40 lei 45,00 lei -8%

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

59,80 lei 65,00 lei -8%

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

controleaza nutritia cu POTASIU independent de oricare alti nutrienti cu care este asociat in mod obisnuit(azotat,fosfat,clorura, etc); induce plantei un puternic efect de absorbtie a apei la nivel radicular.

322,00 lei 350,00 lei -8%

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

34,04 lei 37,00 lei -8%

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

124,20 lei 135,00 lei -8%

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

32,20 lei 35,00 lei -8%

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

46,00 lei 50,00 lei -8%

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

41,40 lei 45,00 lei -8%

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

46,00 lei 50,00 lei -8%

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

34,04 lei 37,00 lei -8%

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

124,20 lei 135,00 lei -8%

32,20 lei 35,00 lei -8%

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

59,80 lei 65,00 lei -8%

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

59,80 lei 65,00 lei -8%

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

41,40 lei 45,00 lei -8%

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

115,00 lei 125,00 lei -8%

      Radisol-Starter este un stimulator de inradacinare ce contine elementele esentiale FOSFOR, AMINOACIZI si molecule de AMEC pentru o inradacinare rapida si puternica a plantelor, sustinand dezvoltarea radacinii chiar si in conditii de stres.

32,20 lei 35,00 lei -8%

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

64,40 lei 70,00 lei -8%

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

78,20 lei 85,00 lei -8%

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara