Polifruit K50

Produs nou

 • sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K);
 • mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere;
 • induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

      Polifruit K50 este cel mai concentrat fertilizator lichid cu potasiu, cu 480 gr/L potasiu total solubil in apa. Contine un mic adaos de azot ureic cu rol in cresterea cantitatii si vitezei de asimilare a potasiului in planta intr-un timp foarte scurt, atat pe cale foliara cat si radiculara.

    Principalele efecte al aplicarii POLIFRUIT K50 sunt coacerea foarte rapida a fructelor ajunse la maturitate si marimea fructelor aflate in faza de crestere intr-un timp mai scurt - productivitate mare.

     Aplicatii:

 • pentru marirea rapida a fructelor, timpurietate si calitate ridicata;
 • coacerea foarte rapida a fructelor aflate in parga;
 • pentru timpurietate foarte buna la legume, fructe si struguri.

     Doze si mod de aplicare

  Prin aplicare foliara dozele sunt:

 • la legume, pomi, vita de vie in faza de marire a fructelor si inainte de recoltare se aplica 5-15 L/ha

   Prin aplicare radiculara dozele sunt:

 • la legume se aplica  2-4 L/ha/aplicare;
 • la pomi se aplica 50-75 ml/pom fructifer de 2-3 ori pe an;
 • la vita de vie se aplica 3-5 L/ha;

   La capsuni se aplica foliar 1,5L/ 10000 plante de 1-3 ori pe luna in faza de marire a fructelor si inainte de recoltare.

OBS. A NU SE AMESTECA CU PRODUSE CARE CONTIN CALCIU, MAGNEZIU, FIER, MANGAN SI ZINC, decat in cazul in care elementele sunt chelate!

     Compozitie:

      POTASIU TOTAL SOLUBIL IN APA (K2O)           48% w/w     
      AZOT TOTAL SOLUBIL (FORMA UREICA)                4,5% w/w
                pH           14

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Polifruit K50

Polifruit K50

 • sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K);
 • mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere;
 • induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

Produse Asemanatoare

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara