Radisol starter

Produs nou

      Radisol-Starter este un stimulator de inradacinare ce contine elementele esentiale FOSFOR, AMINOACIZI si molecule de AMEC pentru o inradacinare rapida si puternica a plantelor, sustinand dezvoltarea radacinii chiar si in conditii de stres.

125,00 lei TVA inclus

      Radisol-Starter este un stimulator de inradacinare ce contine elementele esentiale FOSFOR, AMINOACIZI si molecule de AMEC pentru o inradacinare rapida si puternica a plantelor, sustinand dezvoltarea radacinii chiar si in conditii de stres. Aplicarea ingrasamantului Radisol-Starter induce imediat o dezvoltare bogata a sistemului radicular prin alungirea ramificatiilor radiculare existente si aparitia de nopi perisori absorbanti datorita compozitiei speciale de FOSFOR si AMINOACIZI. elemente esentiale pentru dezvoltarea sanatoasa a radacinilor.
        De asemenea, Radisol-Starter poate fi utilizat si pentru o dezvoltare armonioasa a plantelor mai ales in fazele de inceput ale dezvoltarii sau pentru revenirea din anumite stresuri(freg, seceta, etc.)

COMPOZITIE:
Aminoacizi liberi.......................2% w/w, 2.2% w/v
Azot total (N)...........................2.5% w/w, 2.75% w/v
Fosfor (P2O5) solubil in apa.......8% w/w, 8.8% w/v

APLICATII:
Radisol-Starter se recomanda pentru:
- inducerea puternica si rapida a dezvoltarii radacinilor si obtinerea de perisori mai lungi, mai grosi si multiramificati pentru o absorbire marita a apei si nutrientilor.
- reducerea stresului la transplantare prin cresterea puterii absorbative a radacinilorla nivelul solului.
- revenirea rapida a plantelor tinere ce au suferit diverse stresuri: frig, seceta, atac de boli, fum, etc.

DOZE SI MOD DE UTILIZARE:
Radisol-Starter este un produs lichid ce se aplica mai ales radicular cu apa de irigare la toate culturile.
Doza recomandata pentru toate culturile este de 2-3L/Ha, la fiecare aplicare radiculara cu apa de irigare.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Radisol starter

Radisol starter

      Radisol-Starter este un stimulator de inradacinare ce contine elementele esentiale FOSFOR, AMINOACIZI si molecule de AMEC pentru o inradacinare rapida si puternica a plantelor, sustinand dezvoltarea radacinii chiar si in conditii de stres.

Produse Asemanatoare

50,00 lei

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

145,00 lei

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

45,00 lei

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

65,00 lei

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

controleaza nutritia cu POTASIU independent de oricare alti nutrienti cu care este asociat in mod obisnuit(azotat,fosfat,clorura, etc); induce plantei un puternic efect de absorbtie a apei la nivel radicular.

350,00 lei

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

37,00 lei

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

135,00 lei

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

35,00 lei

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

50,00 lei

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

45,00 lei

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

50,00 lei

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

30,00 lei

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

37,00 lei

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

135,00 lei

35,00 lei

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

65,00 lei

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

85,00 lei

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

45,00 lei

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

35,00 lei

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

70,00 lei

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

85,00 lei

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara