Salwax CA

Produs nou

 • este un bioactivator radicular de ultima generatie;
 • aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular;
 • mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

35,00 lei TVA inclus

      SAL-WAX-CA este un ingrasamant solid, nehormonal, cu aplicare strict radiculara. Este primul produs utilizat pentru neutralizarea sarurilor toxice din sol, mobilizeaza resursele de Calciu si Potasiu din sol si le pune la dispozitia plantelor fiind un bio-activator radicular de ultima generatie.

    Aplicatii:

 • neutralizarea sarurilor toxice din sol;
 • reducerea efectelor adverse in cazul utilizarii in exces a ingrasamintelor aplicate la sol;
 • pentru mobilizarea calciului si a potasiului din sol in conditii de salinitate ridicata;
 • pentru dezvoltarea unui sistem radicular puternic si o mai buna absorbtie a apei si nutrientilor
 • neutralizarea metalelor toxice (Aluminiu, Sodiu) si eliberarea microelementelor blocate de aceste metale.

   Doze si mod de aplicare

 •  la transplantare se aplica radicular 10-20kg/ha, in functie de nivelul de salinitate al solului;
 • saptamanal, pe toata durata cultivarii se aplica 1-2kg/ha pentru dezvoltarea continua in conditii cat mai optime a sistemului radicular;
 • pentru situatiile in care solul prezinta EC foarte ridicat(utilizarea de ingrasaminte minerale sau gunoi in exces) se recomanda o spalare prin inundare  a solului urmata de o aplicare cu SAL-WAX CA in doza de 1-3 kg/1000m2 pentru neutralizarea sarurilor, mobilizarea resurselor de hrana si stimularea aparitiei de noi radacini.

    Compozitie:

   CALCIU TOTAL SOLUBIL IN APA (CaO)        14% w/w     
   POTASIU TOTAL SOLUBIL IN  APA (K2O)             15% w/w
  AZOT TOTAL SOLUBIL IN APA (N)         3% w/w

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Salwax CA

Salwax CA

 • este un bioactivator radicular de ultima generatie;
 • aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular;
 • mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

Produse Asemanatoare

55,00 lei

Inductor nehormonal al infloririi cu aplicare radiculara. Echilibreaza dezvoltarea vegetativa prin scurtarea internodiilor.

165,00 lei

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

55,00 lei

-> Sursa curata de potasiu fara azotati, sulfati, cloruri, etc -> Imbunatateste marimea si forma fructelor, creste precocitatea, mareste concentratia de zaharuri conducand la fructe cu gust si aroma deosebite

65,00 lei

fier complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa fara EDTA, EDDHA sau alti chelati chimici

350,00 lei

corector de ultima generatie al carentelor de magneziu; magneziu complexat organic cu inalta eficienta si asimilare directa; magneziu in cea mai asimilabila formulare pentru plante

37,00 lei

cel mai nou si eficient tip de ingrasamant cu calciu ideal pentru solurile degradate cu salinitate ridicata si pH scazut prima sursa de calciu mineral ce poate fi aplicat prin fertiirigare

160,00 lei

Creste eficienta culturii la mp sau la ha prin imbunatatirea gradului de fertilitate a florilor si prin stimularile vegetative Imbunatateste recolta prin faptul ca mareste rezistenta plantelor la factorii de stres ca seceta, temperaturile reduse in perioada infloririi

35,00 lei

stimuleaza absorbtia CALCIULUI in cele mai stresante conditii: salinitate ridicata, seceta, temperaturi extreme etc; disponibilizeaza resursele de calciu blocat in sol; mareste rezistenta plantelor la diferite tipuri de stres; creste rezistenta fructelor la transport si depozitare

50,00 lei

previne si corecteaza problemele legate de asimilarea BORULUI; imbunatateste fiziologia plantei pentru rezistenta la stresuri; imbunatateste procesul de inflorire si legare a fructelor.

45,00 lei

induce puternic si imediat aparitia de noi muguri si varfuri de crestere; sursa foarte concentrata in zinc si mangan; corecteaza carentele de zinc si mangan

64,00 lei

corectarea deficientelor de cupru; creste imunitatea naturala a plantelor.

30,00 lei

previne si corecteaza problemele legate de carentele de AZOT; induce o dezvoltare vegetativa mai intensa; induce crearea de noi tesuturi si organe vegetative.

75,00 lei

activeaza rapid si puternic dezvoltarea radiculara; biostimuleaza activitatea metabolica a plantei; protejeaza planta contra tuturor tipurilor de stres.

155,00 lei

35,00 lei

reduce formarea apei libere pe frunze; imbunatateste marimea si precocitatea fructelor; creste imunitatea naturala a plantelor.

85,00 lei

mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei in momentele cu maxime cerinte- revitalizare biologica; stimuleaza si accelereaza metabolismul orientand produsii de fotosinteza direct catre zonele cu cea mai intensa activitate; activeaza puternic caile metabolice implicate in procesele de aparare naturala a plantei impotriva stresurilor.

120,00 lei

    Naturamin-WSP este un fertilizator de ultimă generatie cu 80% aminoacizi liberi cu rol de biostimulare a cresterii si dezvoltarii plantelor în toate fazele! AGRICULTURA ORGANICA! - Aprobat pentru utilizarea in Agricultura Organica conform Normelor UE (834/2007 si 889/2008), SUA (NOP), JAPONIA (JAS). Certificare CAAE, Certificare ECOCERT.

45,00 lei

sursa foliara si radiculara foarte concentrata de potasiu (K); mareste considerabil viteza de marire a fructelor aflate in faza de crestere; induce coacerea rapida si uniforma a fructelor.

77,00 lei

    BOROCAL este un fertilizator foliar utilizat pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si pentru cresterea calitatii legumelor.

85,00 lei

Este un amestec concentrat de lichid de calciu si magneziu pentru aplicare foliara