Am nevoie de un motocultor?

Posted By: Ionut Draghici In: Root On: miercuri, februarie 24, 2021 Comment: 0 Hit: 83

Dupa cum bine stiti, incepe perioada mai aglomerata din an cand reincep lucrarile agricole. In ofertele noastre nu lipsesc motocultoarele si astazi ne propunem sa va detaliem de ce ati avea nevoie de o astfel de investitie.

Dupa cum bine stiti, incepe perioada mai aglomerata din an cand reincep lucrarile agricole. In ofertele noastre nu lipsesc motocultoarele si astazi ne propunem sa va detaliem de ce ati avea nevoie de o astfel de investitie.

Ce este motocultorul

Vorbim despre un dispozitiv antrenat mecanic, ce are un motor termic, ajuta la prelucrarea pamantului pentru ca acesta sa fie gata pregatit pentru insamantare. Veti auzi adesea despre acestea si sub denumirea de cultivator si nu ar fi gresit. Practic vorbim despre o unealta agricola utila in orice gospodarie, pentru cei care detin terenuri, sere, solarii, gradini.

Ce este avantajos in folosirea unui motocultor se refera la optimizarea de timp si efort. Pregatiti asadar suprafata de teren cu mult mai usor, minim de efort, dar maximum de randament.

Alegerea unui motocultor

Trebuie sa tineti cont de cateva detalii, de pinioane, curea de transmisie, de latimea frezelor si de greutatea in sine a acestui utilaj agricol. Pe masura atentiei acordate acum, veti avea sansa ca la utilizare, de fiecare data, sa va multumiti pentru ce ati ales. Spre exemplu vitezele acestuia, inainte si inapoi si facila sa manevrare, inseamna ca veti lucra mai rapid cu el si munca pamantului este realizata mai rapid.

Greutatea utilajului determina si tipul de sol pe care il puteti lucra folosind motocultorul. La o suprafata mai dura nu puteti utiliza un motocultor de greutate redusa.

Pentru cei care vor achizitiona un motocultor trebuie spus ca manevrarea unui astfel de mijloc energetic de tractiune pe o singura axa va presupune ca persoana in cauza sa depuna in mod constant efort, in functie de greutatea motocultorului. Rentabil si justificabil ca investitie, este ca un astfel de utilaj sa fie ales de catre cei care au suprafata de teren destul de mare.

Agricultura nu se mai practica rudimentar ca in trecut si ramane o metoda viabila de a va bucura de roadele pamantului, prin efort propriu sa obtineti sursa de venit de ce nu si sursa de hrana sanatoasa. Fie ca aveti un teren sau doar o curte in spatele casei, este rentabil sa luati toate avantajele oferite de posibilitatea de a cultiva. Munca va fi una mai eficienta cand faceti investitiile eficiente, iar dintre acestea un motocultor poate fi de mare ajutor.

Va asteptam in cadrul paginii noastre nuoricum.ro pentru a gasi utilaje profesionale si nu numai.

Comments

Leave your comment