Cand se planteaza rasadul pentru tomate si toate optiunile disponibile

Posted By: Ionut Draghici In: Root On: joi, aprilie 22, 2021 Comment: 0 Hit: 64

Pentru cei care vor sa se apuce de gradinarit, care vor sa se bucure de propriile legume, din gradina, la finalul verii, acest articol este cel pe care il cautau. Tomatele sunt in general cele care nu lipsesc din plantatia cat de mica dintr-o gradina. Sunt cele care pot acompania orice mancare.

Daca te-ai saturat de rosiile de la magazin, care nu au aproape nici un gust, opteaza pentru varianta de a planta seminte si de a te bucura mai apoi de rodul muncii tale. Gustul tomatelor din gradina proprie nu poate fi comparat cu nimic, mai ales daca alegi mai multe soiuri, disponibile la noi pe site.

Ce trebuie sa stii despre plantarea tomatelor

Pentru inceput, trebuie sa ai in vedere perioada in care acestea se planteaza. Daca vor creste in gradina, sfarsitul lunii aprilie este momentul oportun in care poti planta rasadul. Aceasta este perioada potrivita pentru ca solul trebuie sa ajunga la cel putin 12 grade, pentru ca acestea sa se prinda si sa poata creste sanatoase si bogate.

Rosiile sunt acele plante care iubesc soarele si caldura, deci temperaturile mai scazute nu fac decat sa dai gres cu recolta din acest an. Poti gasi la noi pe site la categoria de seminte de legume, implicit seminte de tomate, aproximativ 13 variante dintre care poti alege.

In functie de ceea ce iti place si de felul rosiei, te poti bucura de mai multe soiuri. Rosiile gravitet F1 sunt un soi care prezinta foarte multe roade pe o tulpina, fiind bogate. Acestea se coc foarte repede si au o forma putin turtita, de culoarea rosu inchis.

Pentru diversificare poti incerca si tomatele galbene, care au gust aparte. Pentru inceput alege doua-trei soiuri pe care sa le plantezi, iar cu timpul iti vei da seama ce trebuie sa schimbi in procesul de plantare sau crestere. Pe viitor poate le vei putea incerca pe toate, pentru un gust aromat si o alimentatie 100% naturala.

Daca vrei sa scapi de diversi daunatori, poti achizitiona de pe site-ul nostru si un insecto-acaricid care ii indeparteaza si lasa planta sa creasca sanatoasa, in ritmul ei. Accesează site-ul nostru pentru a vizualiza toata gama de produse si alege-le pe cele potrivite pentru tine.

Comments

Leave your comment