Cum ingrijesti legumele de apartament?

Posted By: Ionut Draghici In: Root On: marţi, ianuarie 26, 2021 Comment: 0 Hit: 52

Pentru ca activitatea noastra implica si comertul de seminte de legume, ne-am gandit ca este asbolut necesar sa vorbim si despre modul de crestere al acestora.

Sunteti clienti diferiti din toate colturile tarii, ceea ce inseamna ca unii dintre voi vor creste legumele in apartament, pentru consum imediat. Voi sunteti cei privilegiati astazi, caci in randurile ce urmeaza vom vorbim despre modul in care puteti ingriji legumele de apartament.

 

Impartirea legumelor in doua categorii

 

Inainte de toate, trebuie sa diferentiem tipurile de legume. Acestea se impart in doua categorii: plante iubitoare de lumina si plante ce se dezvolta extrem de bine si in conditii mai putin favorabile de lumina. Unde ai putea pozitiona plantele iubitoare de lumina? Ei bine, aici poti alege balconul sau pervazul geamurilor. Atentie insa! Iti recomandam sa fie vorba despre balconul sau pervazele luminate puternic de soare pe toata perioada zilei.

 

Temperatura ambientala trebuie avuta neaparat in vedere!

 

Din prima recomandare deriva si a doua. Ai in vedere ca toate legumele suporta o anumita temperatura minima si maxima. Asadar, in functie de acestea creeaza ambientul perfect pentru ca ele sa se dezvolte. Pentru cele iubitoare caldura va fi din belsug, caci mai toate iubesc temperaturile ridicate.

 

Revenind pe nuoricum.ro, in categoria cu seminte de legume, veti descoperi legume ce se vor dezolta extrem de bine in prezenta soarelui, dar si fara el. Oricum ar fi, toate produsele noastre vin insotite de specificatii cheie. Nu ezita sa ne contactezi pentru si mai multe detalii.

 

Nevoia de apa si umiditate!

 

Legumele, precum oamenii, au nevoie de apa. In functie de legumele pe care le cresti in apartament, acestea vor avea o nevoie anume de apa. Nu le uda prea des, pentru ca se vor ineca, dar nici nu neglija nevoia lor de apa. Exista specii de legume care de exemplu au nevoie sa fie udate cel putin odata pe saptamana. Documenteaza-te in acest sens de pe surse sigure de pe internet sau ia legatura cu noi.

 

Inainte de a alege sa cumperi seminte de legume pe care sa le cresti in apartament, gandeste-te bine daca te poti ocupa de ele. Au nevoie de atentia ta, iar in cazul in care apar anumite probleme la nivelul lor, sa poti actiona cat mai rapid.

 

Noi iti putem fi mereu de ajutor. Trebuie doar sa ne contactezi. Ai in vedere faptul ca gasesti la noi diferite soiuri de legume, unele mai deosebite decat altele. Hai sa discutam!

Comments

Leave your comment