Cum sa aveti grija de cultura de ridichi din solar

Posted By: Ionut Draghici In: Root On: marţi, iunie 28, 2022 Comment: 0 Hit: 160

Odata cu venirea anotimpului cald este absolut firesc sa stam mai mult pe afara decat in casa. Pe cat posibil, cei care au casa si gradina isi vor dori sa petreaca cat mai mult timp avand grija de ea, plantand si rasadind diverse soiuri de legume.

Odata cu venirea anotimpului cald este absolut firesc sa stam mai mult pe afara decat in casa. Pe cat posibil, cei care au casa si gradina isi vor dori sa petreaca cat mai mult timp avand grija de ea, plantand si rasadind diverse soiuri de legume.

Dar nu este bine sa alegeti la intamplare soiuri de legume care sa fie tratatate chimic si sa nu aveti garantia faptului ca vor incolti. 

Noi garantam ca semintele noastre au o putere de germinare de peste 90%, așa ca daca va doriti seminte de calitate va oferim pe Nuoricum.ro o gama variata, din care veti putea alege dupa gustul propriu tot ce va doriti. 

Daca aveti un solar cum ai grija de legumele dinauntru

In caz ca aveti un solar, fie el mai mic sau mai mare, puteti apela la noi pentru ingrasaminte variata, de la marii producatori internationali. Asta inseamna ca veti pune niste baze sanatoase daca va doriti ca semintele plantate sa germineze si sa dea rod bogat si sanatos.

Daca atii ales de la noi tavile si alveolele necesare pentru insamantare, nu va mai ramane decat sa cumparati si semintele de legume pe care le preferati, iar in scurt timp acestea va vor incanta cu gustul lor.

Ridichile rosii, unele dintre cel mai popular soiuri de ridichi 

Ridichile sunt printre cele mai consumate legume si va puteti bucura de ele pana toamna tarziu. Noi va oferim soiul Escala, care desi este de varietate timpurie se poate cultiva si in sezonul rece, datorita adaptabilitatii la temperaturi scazute 

Bulbul de ridiche este de dimensiuni mari, 4,5-5 cm, putin turtit si foarte uniform, de un rosu aprins, iar frunzele sunt de dimensiuni medii. Daca se doreste se pot lega in manunchi. Prezinta rezistenta mare la crapare. 

Printre  cei mai populari hibrizi de ridichi de luna de pe piata romaneasca, cu radacini rotunde si uniforme si cu rezistenta la crapare se numara Celesta F1.

Acest soi de ridichi se poate cultiva pe toata perioada anului, atat in camp, cat si in solarul propriu. Bulbii soiului sunt uniformi, iar culoarea este de un rosu-aprins.  

Celesta F1 este foarte puternica impotriva Peronosporei, o ciuperca care ataca indeosebi frunzele. Prin urmare va deveni una dintre alegerile dumneavoastra preferate daca alegeti sa o comandati de la noi. Cu siguranta nu veti regreta. 

Un alt soi de ridichi care este recomandat pentru cultura de primavara, vara, toamna este Roatan F1. Acesta produce bulbi de culoare rosu-intens, cu forma perfect rotunda. El atinge maturitatea la 25 de zile dupa semanare.

Va livram si ingrasamintul necesar

Pentru a fi siguri ca legumele dumneavoastra vor prinde rod si se vor dezvolta intr-un mod optim, noi va venim in ajutor cu ingrasamantul necesar, dar si cu agronutrientii speciali, necesari impotriva daunatorilor.

Este nevoie sa cititi pe site ce nume se potriveste culturilor din solar, in special daca pe langa ridichi va decideti si pentru alte soiuri de legume. Important este sa aveti grija de ele cu ajutorul nostru, ca intotdeauna.

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru.

Comments

Leave your comment