Despre solar – recomandari

Posted By: Ionut Draghici In: Root On: luni, martie 22, 2021 Comment: 0 Hit: 101

Exista o gama larga de produse si materiale pentru sere si solarii. Cum stiti ce este mai bine de ales?

Unii ar spune ca experienta i-a invatat, altii ca secretul consta intr-o buna informare, dar si in a gasi o sursa buna de produse specifice. Exact, ati ajuns exact unde trebuie. Suntem aici sa va oferim produse si materiale profesionale pentru sere si solarii.

Structura solarului

Este unul dintre cei mai importanti factori ai acestei constructii. Trebuie sa fie usoara si rezistenta, pe o arie minima si sa permita ca multa lumina naturala sa patrunda in interior.

De asemenea important de precizat aici este ca structura aceasta are nevoie de o buna ancorare in pamant, pentru a nu fi smulsa de puterea vantului. Urmeaza ca importanta si folia folosita,  ce trebuie sa fie transparenta, sa nu se ingalbeneasca, sa lase lumina sa patrunda in interior. De asemenea aici va va interesa ca folia sa fie atat de rezistenta incat sa nu se rupa usor si sa pastreze caldura in interior.

Oferta noastra de folii, aici.

Aveti un solar de tip tunel pe structura metalica?

Este unul mic, accesibil si usor de realizat. Recomandam totusi sa reconditionati barele de otel in mod constant. Poarta numele de tunel pentru ca are forma de arc. Are insa o hiba si anume ventilarea. In cazul in care este unul mai lung, ventilarea si racirea o veti face prin ridicarea foliilor la capete.

Solarul cu acoperis in doua pante, pe structura de lemn sau metal

Pot fi folosite grinzi din lemn de salcam sau stejar. Aici constructia implica coama de capriori, se are in vedere panta acoperisului aproape asemanator cu ce se intampla la casa, pentru ca scurgerea apei de ploaie sa fie rapida si lumina sa patrunda intr-un  unghi favorabil.

Folia la acoperis trebuie sa fie mai groasa si mai putin transparenta, sa aiba protectie UV. Ofertele noastre curente sunt aici.

Recomandam!

       Structura cu profil din metal, pentru ca este mai  profitabila pe termen lung.

       Sistem  de irigare prin picurare pentru a evita pierderi de apa si exces de apa la plante.

       Oricand, folii profesionale pentru ca desi sunt mai scumpe fata de alte optiuni, sunt mai durabile si nu se rup sau nu se deterioreaza prea curand.

Va asteptam in cadrul paginii noastre cu detalii si produse de calitate.

Comments

Leave your comment