Plasa de umbrire - afla de ce ai nevoie de aceasta

Posted By: Ionut Draghici In: Root On: luni, iulie 20, 2020 Comment: 0 Hit: 147

Plasa de umbrire, asa cum si numele sau spune, este utila pentru a crea mai multa umbra. In sere si solarii, in spatii extinse unde sunt culturi de legume sau pe camp de asemenea este la un moment dat necesara si umbra. Sunt si culturi mai sensibile care au nevoie de umbra, de la ardei la castraveti sau telina. Scopul acestui tip de plasa este de a diminua din cantitatea razelor solare.

Alaturi de stresul termic, foarte mult soare poate fi daunator. Asta inseamna cultura afectata si pagube insemnate. Chiar daca legumele cultivate sunt numai pentru consum propriu, cui ii covine sa investeasca efort, timp si bani si in cele din urma sa nu aiba rezultate? Plasa de umbrire devine o necesitate.

Utilizare si montare

Montata in odata ce sezonul cald se impune, aceasta isi dovedeste utilitatea imediat. In functie si de tipul de plasa de umbrire, avantajele sunt dublate desigur de calitatea produsului.

Oferta Nu Oricum: plasa de umbrire este disponibila in cadrul eshopului nostru. Dispunem de variante cu grad de umbrire de 40% cu latimi ce variaza, intre 1,2 si 9,4 m, la rola de 50 m sau 100 m.

Ideala pentru a permite culturilor sa aiba parte de lumina si soare atat cat trebuie, pentru ca acestea sa se dezvolte optim, suficient de buna incat sa creeze umbra atat cat trebuie.

Avantaje si alte intrebuintari

O astfel de plasa poate fi folosita si pentru a imprejmui un grad, cu rol de a crea extra protectie. Spre exemplu, evitati ca rozatoarele sa patrunda pe teren, pe zona unde aveti culturi. Plasa de umbrire poate fi la de bine element utilizat pentru a crea confort pentru gazon, umbrire propice gospodariei, curtii. In cazul serelor si solariilor poate fi considerata si protectie impotriva vantului spre exemplu.

Din randul avantajelor de utilizare, desi si din cele mai sus expuse se intelege cat de practice si necesare sunt astfel de plase, mentionam:

ë  Eliminare sau cel putin diminuare de pagube in ceea ce priveste culturile.

ë  Pastrarea unei temperaturi optime, nivel la care legumele sau florile nu sunt supuse stresului termic.

ë  Varianta accesebila de a crea umbra.

ë  Versatile in utilizare.

ë  Durabila, rezistenta.

ë  Reduce nevoia de a contracara efectele caniculare cu irigare constanta.

Comandati aici. Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru comenzi si sfaturi primite de la specialistii nostri. Investiti eficient, nu oricum!

Comments

Leave your comment