Top sellers

pe pagina

     Ghivece, dimensiuni variate, rotunde, ghivece patrate profesionale pentru rasaduri de legume, flori si plante ornamentale, gama variata de dimensiuni.

Tavi, tavite alveolare profesionale pentru producerea de rasaduri de legume, flori si plante ornamentale, cu numar variat de celule/tava, incepand de la 28 si pana la 406. Tavile alveolare sunt de 2 feluri: tavi pentru semanat cu numar mare de celule/tava (200, 288, 406) si tavi pentru obtinerea directa a rasadurilor (28, 32, 45, 70, 80, 104 celule/tava).

Grosimea foliei este 170 microni (0,17mm), triplustratificata (3 straturi), cu aditivi UV, EVA, IR, AB. OBS: Pentru a plasa o comanda va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0787603417 sau pe email: comenzi@nuoricum.ro

SPRINTENE este un stimulator de crestere nehormonal a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.

    Avem pe stoc dimensiuni de la 1/2 pana la 2toli si diferite grosimi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).

este un bioactivator radicular de ultima generatie; aplicat la transplantare are un puternic efect starter radicular; mobilizeaza resursele de calciu din sol si neutralizeaza sarurile toxice.

Se afiseaza 1 - 9 din 88 articole