Termeni și condiții de utilizare

 

Termeni si conditii

     Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.nuoricum.ro

    Site-ul www.nuoricum.ro este operat de societatea SC NU ORICUM SRL, cu sediul in comuna Baleni jud. Dambovita soseaua Bucuresti-Targoviste, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J15/1139/2004. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor.

    Administratorul site-ului www.nuoricum.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala


         Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

         Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

         Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.nuoricum.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

         Contractul la distanta este considerat incheiat dupa confirmarea livrarii comenzii prin email sau telefon.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

         Preturile afisate pe site-ul nostru, in dreptul fiecarui produs includ TVA. Factura se va elibera respectand aceste preturi. Cu toate acestea, SC NU ORICUM SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe acest site. Acest lucru se intampla, in general, in cazul erorilor de tipar.

Confidentialitate


           S.C. NU ORICUM SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Prin completarea formularului de inscriere pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei SC NU ORICUM SRL(operator de date cu caracter personal nr. …….), care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.
          De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC NU ORICUM SRL si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice precum si a Regulamentului European GDPR 679/2016, SC NU ORICUM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

          Scopul nostru comercial, prin raportare la obiectul de activitate al societății noastre, este de  vânzare de produse specifice în mediul online, etc, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR), ce ne sunt opozabile, fac parte din acest context. Prin urmare, ne angajăm:

-          să protejăm confidențialitatea datelor dvs., aceasta reprezentând o prioritate deosebită pentru conducerea companiei noastre;

-          să folosim aceste date pentru unicul scop de a vă oferi o experiență personalizată atât pe website-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile (Facebook și Google, etc).

    Modul de utilizare a datelor dvs. personale

Datele dvs. personale vor fi utilizate doar dacă avem acordul dvs., în mai multe moduri, în funcție de natura și specificul lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

    Adresa de email

În cazul în care ne-ați furnizat adresa dvs. de email, aceasta va putea fi utilizată de noi pentru a vă trimite emailuri de informare cu privire la oferte legate de produsele și serviciile noastre, la contracte în vederea semnării, la facturi legate de achiziții, dar și la articolele și resursele conexe activității noastre, pe care le publicăm periodic pe acest site;

    Numele și Prenumele

În cazul în care ne-ați furnizat Numele și Prenumele dvs., vom putea folosi aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiți de la noi.  În acest din urmă context, acolo unde, și dacă, este cazul, am putea folosi aceste date pentru a încheia contracte, exprese ori implicite, între compania noastră și dvs.;

      Numărul de telefon

În cazul în care ne-ați furnizat numărul de telefon, aceste date vor putea fi folosite pentru a vă putea contacta direct, în cazul în care achiziționați unul sau mai multe din produsele și serviciile noastre, în scopul informării cu privire la eventuale modificări, în scopul confirmării datelor sau pentru orice alte situații ce ar impune contactarea dvs. rapidă;

      Datele companiei (datele de facturare)

În cazul în care ne-ați furnizat datele companiei unde sunteți asociat, angajat, titular ori administrator, cum ar fi C.N.P. (la P.F.A./I.I.), C.U.I., Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului, adresa sediului companiei, contul bancar, numele băncii, numele și funcția reprezentantului legal, vom putea utiliza aceste date pentru a încheia contracte prealabil convenite cu dvs.;

SC NU ORICUM SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie. SC NU ORICUM SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@nuoricum.ro

Frauda

         In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SC NU ORICUM SRL nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

          Prin folosirea site-ului , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

        Administratorul siteului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.nuoricum.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

         Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email office@nuoricum.ro