Pret redus!
Goal

Goal

Produs nou

130,20 lei TVA inclus

-7%

140,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: N (periculos pentru mediu) GHS09 / Cuvant de avertizare: ATENTIE

Substanta activa: 480 g/l oxifluorfen

Formulare: suspensie concentrata

     Caracteristici: erbicid selectiv, pre si postemergent, folosit in combaterea buruienilor cu frunza lata si unele graminee anuale din culturile de floarea soarelui, ceapa din arpagic si semanata direct, usturoi si vita de vie. In functie de cultura tratata, se foloseste ca erbicid preemergent, la sol sau ca un erbicid postemergent, de contact. Principalele buruieni combatute: Abutilon theophrasti, Amaranthus retroflexus, Chenopodium album, Galinsoga parviflora, Hibiscus trionum, Lamium amplexicaule, Malva parviflora, Matricaria spp., Polygonum spp, Portulaca oleracea, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Sisymbrium sophia, Solanum nigrum, Sonchus oleracea, Urtica urens, Veronica spp. Goal 4F este un erbicid flexibil, cu spectru foarte larg de combatere. In conditii normale distruge buruienile dicotiledonate in cateva ore.

        Mod de utilizare: Cand se aplica preemergent, Goal 4F formeaza o pelicula subtire la suprafata solului, distrugand buruienile care rasar, in momentul in care strabat aceasta pelicula. De aceea este foarte important ca solul sa fie foarte bine pregatit inainte de aplicarea erbicidului, pentru a nu se distruge prin lucrari pelicula de erbicid. De asemenea, prelucrarea solului dupa tratament reduce in mod simtitor sau elimina activitatea erbicidului, asa ca nu exista nici o problema de reziduuri in rotatia culturilor. Combaterea cea mai buna a buruienilor are loc cand, dupa aplicarea erbicidului, ploua in interval de doua saptamani.Goal 4F se poate aplica pe toate tipurile de sol, de la nisip la argila lutoasa. Se recomanda doze mai mari de erbicid pe solurile cu un continut mai mare de materie organica.               Cand se aplica postemergent, Goal 4F distruge rapid buruienile tinere, prin actiunea sa de contact. Goal 4F se comporta ca un desicant (actioneaza asupra membranei celulare si conduce la uscarea tesuturilor). Cele mai bune rezultate se obtin cand buruienile sunt in stadiul de 2-4 frunze. Acoperirea buna a buruienilor cu solutia de erbicidat este esentiala pentru realizarea celei mai bune combateri. Goal 4F nu se leviga in sol.

  •       Floarea soarelui: Se va aplica 0.5 L/Ha. Goal 4F, preemergent, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale (exceptie Xanthium) Perioada optima de aplicare este in preemergenta (inainte de rasarire).
  • Ceapa din arpagic: Se va aplica 0.5 L/Ha Goal 4F, postemergent, in 300-500 L apa/Ha.
  • Ceapa semanata direct: se aplica doza de 0.5 l/ha, postemergent, cand plantele de ceapa au 2-3 frunze adevarate. Poate cauza leziuni necrotice, rasucirea sau piticirea plantelor de ceapa, dar acestea nu vor influenta dezvoltarea ulterioara a culturii si nici productia. Aceste manifestari sunt considerabil reduse atunci cand aplicarea erbicidului se face nu mai devreme de 3 zile dupa ultima ploaie sau dupa irigare, pentru ca refacerea substantei ceroase de pe frunze protejeaza plantele. Nu se va amesteca cu alte pesticide sau ingrasaminte atunci cand se aplica postemergent la ceapa.
  • Vita-de-vie: se aplica 2.5 l/ha postemergent, dupa formarea fructelor, cand buruienile nu depasesc 10-15 cm. Se evita imprastierea erbicidului pe foliajul vitei-de-vie, pentru a nu cauza arsuri.

            Goal 4F este compatibil cu alte erbicide, insecticide si fungicide. Inainte de folosire, se recomanda consultarea tabelelor de compatibilitate si efectuarea unui test practic, respectand dozele prescrise.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Goal

Goal

Produse Asemanatoare

120,90 lei 130,00 lei -7%

26,97 lei 29,00 lei -7%

120,90 lei 130,00 lei -7%

130,20 lei 140,00 lei -7%

    Erbicid sistemic postemergent, foarte activ în combaterea buruienilor graminee anuale și perene din culturile cu frunza lată.

42,78 lei 46,00 lei -7%

79,05 lei 85,00 lei -7%

    Produsul Pantera 40 EC este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate si a samulastrei cerealelor, in culturile de rapita, floarea-soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, legume si lucerna

511,50 lei 550,00 lei -7%

511,50 lei 550,00 lei -7%

Erbicid preemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate anuale din culturile de mazăre, năut, floarea-soarelui, precum şi  din alte culturi

65,10 lei 70,00 lei -7%