Merlin Duo

Produs nou

46,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 37,5 g/l isoxaflutol + 375 g/l terbutilazin

Conditionare: suspensie concentrata

     Caracteristici: Merlin Duo actioneaza radicular si are o puternica activitate sistemica in planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul semn al eficacitatii il constituie albirea plantulei, urmata la scurt timp de distrugerea rapida si completa a buruienilor. O caracteristica exceptionala a produsului consta in capacitatea sa de reactivare: in timpul unei perioade uscate dupa aplicare, isoxaflutol ramane activ in sol, gata de reactivare odata cu aparitia precipitatiilor. Prima ploaie moderata sau irigarea reactiveaza produsul aflat in sol, controland astfel buruienile ce pot rasari in aceasta perioada. Terbutilazin contribuie la controlul complementar al unor buruieni (ex. Polygonum), precum si la intarirea actiunii erbicidului asupra gramineelor.

     Mod de utilizare: Merlin Duo combate buruienile monocotiledonate si dicotiledonate anuale din cultura porumbului si se aplica astfel: Preemergent: 2,25 - 2,5 l/ha. Produsul se utilizeaza in doza de 2,25 l/ha pe soluri cu continut de humus pana la 2,5% si in doza de 2,5 l/ha pe soluri cu continut in humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni. Postemergent timpuriu: 1,8-2 l/ha. Doza redusa se utilizeaza pe soluri cu continut redus in humus si infestare slaba, iar doza de 2 l/ha se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni. Tratamentul se efectueaza pana in faza de 3-4 frunze ale porumbului si buruienile in faza incipienta de crestere (2-3 frunze). Merlin Duo permite mentinerea solului curat 6-8 saptamani de la aplicare sau pana la prima eventuala lucrare mecanica.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Merlin Duo

Merlin Duo

Produse Asemanatoare

140,00 lei

    Erbicid sistemic postemergent, foarte activ în combaterea buruienilor graminee anuale și perene din culturile cu frunza lată.

85,00 lei

    Produsul Pantera 40 EC este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate si a samulastrei cerealelor, in culturile de rapita, floarea-soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, legume si lucerna

550,00 lei

Erbicid preemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate anuale din culturile de mazăre, năut, floarea-soarelui, precum şi  din alte culturi