Lontrel

Produs nou

550,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: -

Substanta activa: 300 g/l clopiralid

Formulare: concentrat emulsionabil

        Caracteristici: Erbicid sistemic, postemergent, utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de sfecla de zahar, grau, porumb, ceapa, rapita, mustar, vii pe rod si pepiniere silvice. Lontrel 300 este unicul erbicid care combate palamida din cultura de sfecla de zahar. Clopiralid este eficace in combaterea buruienilor din familiile Compositae, Fabaceae (Leguminoase), Solanaceae si Polygonaceae.

        Produsul se transloca dupa erbicidare catre radacinile si rizomii de palamida si susai, asigurand o combatere durabila. Mod de utilizare: la sfecla de zahar, se aplica cand buruienile compozite - palamida, susaiul - au rozeta de 10-15 cm, in doze de 0,3 - 0,5 l/ha in 2 tratamente la 2 saptamani interval (0,15+0,15 / 0,25+0,25). La cerealele paioase poate fi aplicat pana la aparitia primului internod cu doza de 0,3 -0,5 l/ha. La porumb, se aplica in faza de 4-6 frunze a culturii si pentru largirea spectrului se poate amesteca cu 2,4 D, MCPA. La ceapa semanata direct, se recomanda folosirea in perioada cresterii active a plantelor, in doze de 0,5 l/ha, dupa aparitia a 2 frunze adevarate. Se poate utiliza si la capsun, dupa recoltarea culturii, cand buruienile composite regenereaza, in doza de 0,4 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit: 200-400 l/ha. Lontrel 300 este compatibil cu majoritatea erbicidelor. In cazul amestecului cu alte produse este de preferat efectuarea unui test practic, respectandu-se dozele prescrise.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Lontrel

Lontrel

Produse Asemanatoare

140,00 lei

    Erbicid sistemic postemergent, foarte activ în combaterea buruienilor graminee anuale și perene din culturile cu frunza lată.

85,00 lei

    Produsul Pantera 40 EC este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate si a samulastrei cerealelor, in culturile de rapita, floarea-soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, legume si lucerna

550,00 lei

Erbicid preemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate anuale din culturile de mazăre, năut, floarea-soarelui, precum şi  din alte culturi