Antracol 70WP

Produs nou

Fungicid de contact pentru combaterea bolilor la cartof, tomate, castraveti, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, hamei

45,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 70% propineb

Conditionare: pulbere umectabila

    Caracteristici:

     Antracol este un fungicid utilizat cu succes in tratamente preventive. Aplicat in tratamente succesive are efect secundar pronuntat impotriva acarienilor si putregaiului cenusiu. Antracol are o eficacitate superioara datorita formularii foarte bune si a continutului in unele microelemente necesare cresterii si dezvoltarii plantelor.

     Mod de utilizare:

  • Cartof - se aplica in cel mult 3 tratamente, cu un interval de 7-10 zile intre stropiri, in doza de 1,5 - 2,5 kg/ha pentru combaterea manei si alternariozei. Volumul de solutie este de 200-400 l/ha, in functie de echipamentul utilizat.
  • Tomate - se aplica in maximum 3 tratamente, cu un interval de 7-10 zile intre stropiri, pentru combaterea manei, alternariozei, patarilor, in doza de 0,2% (2 kg/ha).
  • Ceapa: 1-2 tratamente, impotriva manei (0,2-0,25%), cu un interval intre stropiri de 7-10 zile.
  • Castraveti - se recomanda cel mult 3 tratamente, cu un interval intre stropiri de 7-10 zile, in doza de 0,2% (2 kg/ha) pentru combaterea manei si alternariozei.
  • Vita de vie - 1-4 tratamente, 2 inainte de inflorit si 2 dupa inflorit, la interval de 7-14 zile (30 zile intre ultimul tratament prefloral si primul postfloral). Timp de pauza: 60 zile.
  • Mar, par - 1-3 tratamente, 2 inainte de inflorit si unul imediat dupa inflorit, la interval de 7-21 zile. Doza de aplicare: 0,2- 0,3% pentru combaterea rapanului.
  • Cires - 0,2%. 1-2 tratamente in intervalul fenologic prefloral-ovar vizibil, la interval minim de 10 zile Hamei - se utilizeaza in cel mult 3 tratamente la interval de 7-10 zile intre stropiri, in doza de 0,2% (2 kg/ha).

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Antracol 70WP

Antracol 70WP

Fungicid de contact pentru combaterea bolilor la cartof, tomate, castraveti, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, hamei

Produse Asemanatoare

85,00 lei

      Fungicid de contact cu spectru larg de combatere a bolilor. Bravo 500 SC beneficiază de o formulare superioară ce are la bază o tehnologie unică dezvoltată de Syngenta

10,00 lei

     Cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a patogenilor din culturile de camp, legume, flori, livezi si vita de vie, precum si la tratarea semintelor.

635,00 lei

     Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.

220,00 lei

    Dagonis se prezinta sub forma de suspensie lichida de vascozitate medie, fara materii straine, de culoare aproape alb cu miros aromatic.