Antracol 70WP

Produs nou

Fungicid de contact pentru combaterea bolilor la cartof, tomate, castraveti, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, hamei

45,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 70% propineb

Conditionare: pulbere umectabila

    Caracteristici:

     Antracol este un fungicid utilizat cu succes in tratamente preventive. Aplicat in tratamente succesive are efect secundar pronuntat impotriva acarienilor si putregaiului cenusiu. Antracol are o eficacitate superioara datorita formularii foarte bune si a continutului in unele microelemente necesare cresterii si dezvoltarii plantelor.

     Mod de utilizare:

  • Cartof - se aplica in cel mult 3 tratamente, cu un interval de 7-10 zile intre stropiri, in doza de 1,5 - 2,5 kg/ha pentru combaterea manei si alternariozei. Volumul de solutie este de 200-400 l/ha, in functie de echipamentul utilizat.
  • Tomate - se aplica in maximum 3 tratamente, cu un interval de 7-10 zile intre stropiri, pentru combaterea manei, alternariozei, patarilor, in doza de 0,2% (2 kg/ha).
  • Ceapa: 1-2 tratamente, impotriva manei (0,2-0,25%), cu un interval intre stropiri de 7-10 zile.
  • Castraveti - se recomanda cel mult 3 tratamente, cu un interval intre stropiri de 7-10 zile, in doza de 0,2% (2 kg/ha) pentru combaterea manei si alternariozei.
  • Vita de vie - 1-4 tratamente, 2 inainte de inflorit si 2 dupa inflorit, la interval de 7-14 zile (30 zile intre ultimul tratament prefloral si primul postfloral). Timp de pauza: 60 zile.
  • Mar, par - 1-3 tratamente, 2 inainte de inflorit si unul imediat dupa inflorit, la interval de 7-21 zile. Doza de aplicare: 0,2- 0,3% pentru combaterea rapanului.
  • Cires - 0,2%. 1-2 tratamente in intervalul fenologic prefloral-ovar vizibil, la interval minim de 10 zile Hamei - se utilizeaza in cel mult 3 tratamente la interval de 7-10 zile intre stropiri, in doza de 0,2% (2 kg/ha).

Produse Asemanatoare

80,00 lei

      Fungicid de contact cu spectru larg de combatere a bolilor. Bravo 500 SC beneficiază de o formulare superioară ce are la bază o tehnologie unică dezvoltată de Syngenta

10,00 lei

     Cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a patogenilor din culturile de camp, legume, flori, livezi si vita de vie, precum si la tratarea semintelor.

640,00 lei

     Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.