Melody compact

Produs nou

132,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 8,4% iprovalicarb + 40,6% Cu sub forma de oxiclorura de cupru

Conditionare: granule dispersabile in apa

Caracteristici:

          Melody Compact are activitate local sistemica si de contact. Actiunea asupra ciupercilor patogene este preventiva, curativa si antisporulanta. Iprovalicarb actioneaza preventiv impotriva germinarii sporilor, curativ prin stoparea cresterii miceliului intracelular in primele doua zile dupa producerea infectiei si antisporulant, daca infectia a avut loc deja, oprind formarea fructificatiilor si sporularea. In acest fel este stopata diseminarea manei. Oxiclorura de cupru este o substanta activa de contact cu actiune preventiva impotriva germinarii sporilor si patrunderii miceliului in planta. Melody Compact are eficacitate ridicata inclusiv impotriva formelor rezistente la alte produse specifice pentru mana. Nu afecteaza procesele de fermentatie si vinificatie.

    Mod de utilizare:

  • Vita de vie: se utilizeaza la doza de 1,5 kg/ha pentru 1-3 tratamente preventive, atat inainte cat si dupa inflorit, din faza de degajare a ciorchinilor pana la faza inainte de parga. Intervalul intre tratamente este de 8-10 zile. Se utilizeaza 600-1000 l solutie/ha in functie de dezvoltarea vegetativa a plantelor. Timpul de pauza este de 21 zile atat la strugurii de masa cat si la strugurii destinati vinificatiei.
  • Cartof: se utilizeaza la doza de 2 kg/ha la avertizare, preventiv, pentru 1-3 tratamente pentru combaterea manei pe frunze si tulpina. Se poate aplica de-a lungul intregii perioade de vegetatie. la avertizare. Recomandat mai ales dupa inflorit, ca ultim tratament, pentru a asigura protectia tuberculilor la depozitare. Intervalul intre stropiri este de 10-12 zile. Se utilizeaza 200-400 l solutie/ha. Timpul de pauza este de 7 zile.
  • Castraveti: se aplica 1-3 tratamente efectuate preventiv la avertizare la doza de 2 kg/ha. Timp de pauza 3 zile.
  • Ardei: se utilizeaza la concentratia de 0,2% (2 kg/ha in 1000 l apa). Timp de pauza 7 zile.
  • Tomate: 2 kg/ha (0,2%) pentru 1-3 tratamente efectuate preventiv la avertizare pentru combaterea manei, alternariozei si patarii si basicarii frunzelor. Volum de solutie: 600-1000 l/ha. Timp de pauza: 7 zile.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Melody compact

Melody compact

Produse Asemanatoare

635,00 lei

     Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.

230,00 lei

    Dagonis se prezinta sub forma de suspensie lichida de vascozitate medie, fara materii straine, de culoare aproape alb cu miros aromatic.