Merpan 80WDG

Produs nou

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 80% captan

Conditionare: granule dispersabile in apa

Caracteristici:  

       Fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a bolilor la: mar, tomate, castraveti, fasole, tutun. Actioneaza prin contact asupra miceliului si sporilor ciupercilor fitopatogene, asigurand o combatere preventiva si curativa. Este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor utilizate in Romania, cu exceptia produselor alcaline.

    Mod de utilizare: se fac tratamente la avertizare sau la aparitia/depistarea primelor simptome. Nu se recomanda aplicarea tratamentelor la temperaturi ce depasesc 30 0C. Se pastreaza un timp de pauza dupa ultimul tratament, de 14 zile - la tutun, castraveti, mar pentru combaterea mucegaiului cenusiu - si 21 de zile cand se trateaza tomatele si vita de vie, pentru mana. In pomicultura se recomanda mai ales la soiurile sensibile si in situatiile in care se urmareste o calitate cat mai buna a fructelor, datorita faptului ca sa constatat ca prin aplicarea sa are loc o finisare foarte buna a epidermei fructelor. Aplicat inainte de recoltare previne in mod eficient instalarea unora dintre bolile de depozitare specifice marului.

CULTURA   BOALA DOZA MOD DE APLICARE
MAR Rapan 0,15% 15g/10 l apa
TOMATE RASAD Complex agenti patogeni de sol 
Caderea rasadurilor
  0,15% (4-5 litri sol/mp)  15g/10 l apa
TOMATE Mana   0,15%  15g/10 l apa/100 mp
FASOLE Antracnoza 0,15% 15g/10 l apa/100 mp
CASTRAVETI Mana 0,15% 15g/10 l apa/100 mp
TUTUN RASAD Caderea plantutelor 0,125%-preventiv  15g/12 l apa/120 mp
 TUTUN RASAD Rizoctonioza 0,3%-curativ 15g/5 l apa/50 mp

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Merpan 80WDG

Merpan 80WDG

Produse Asemanatoare

     Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.

    Dagonis se prezinta sub forma de suspensie lichida de vascozitate medie, fara materii straine, de culoare aproape alb cu miros aromatic.