Polyram DF

Produs nou

Clasificare produs: Xi (iritant), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 80% metiram

Conditionare: Granule dispersabile in apa

      Caracteristici:

      Polyram DF este un fungicid de contact cu actiune multi-site pe baza de metiram, din grupa ditiocarbamatilor. Polyram DF are actiune prin contact, împiedica germinarea sporilor ciupercilor, având însa efect si asupra dezvoltarii ulterioare a tuburilor germinative. Actiunea sa initiala este foarte rapida. Este selectiv fata de plantele la care se aplica.

      Mod de utilizare:

      Polyram DF este omologat pentru combaterea manei si alternariozei la cartof in doza de 1,8 kg/ha, mana la vita de vie in doza de 2 kg/ha. De asemenea combate mana la tutun, tomate, ceapa si castraveti in concentratie de 0,2%. La tomate combate si altenarioza si septorioza. La mar si par combate rapanul fructelor in doza de 0,25%. Polyram DF fiind un fungicid de contact, tratamentele trebui facute preventiv. În functie de evolutia conditiilor climatice si a evolutiei bolii, tratamentele se repeta la un interval de max. 7-10 zile, adaptabil, in funtie de conditiile climatice. Polyram se recomanda a utiliza la inceptul perioadei de vegetatie. De asemenea, la vita de vie se recomanda in tratamentele de contact acuprice de la inceputul perioadei de vegetatie.

Cultura Agent Daunator Doza
Cartof Alternarioza
Mana
1.8kg/ha
1.8kg/ha
Castraveti Mana Castravetilor 0.2%
Ceapa Mana Cepei 0.2%
Flori Rugina 0.30%
Mar Rapan 0.25%
Tomate Alternarioza
Mana
Patarea alba a frunzelor
Patarea cafenie
0.2%

Tutun Mana 0.2%
Vita de Vie Mana vitei de vie 0.2%
Par Rapan 0.25%

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Polyram DF

Polyram DF

Produse Asemanatoare

     Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.

    Dagonis se prezinta sub forma de suspensie lichida de vascozitate medie, fara materii straine, de culoare aproape alb cu miros aromatic.