Previcur energy

Produs nou

350,00 lei TVA inclus

Clasificare produs: Xi (iritant)

Substanta activa: 310 g/l fosetil + 530 g/l propamocarb

Conditionare: suspensie concentrata

Caracteristici:

       Previcur Energy are un mecanism complex de actiune datorita celor doua componente active. Fosetil are sistemie completa si distributie ascendenta si descendenta in plante, protejand cu precadere cresterile noi. Are actiune preventiva, inhiband germinatia sporilor si dezvoltarea miceliului. Totodata el prezinta un mod particular si unic de actiune, stimuland sistemul de autoaparare al plantelor. Propamocarb are de asemenea activitate sistemica ascendenta si descendenta in plante si, in functie de metoda de tratare, la sol sau in vegetatie, poate fi preluat in plante prin radacini sau frunze. In cazul tratamentelor foliare, propamocarb este preluat in plante in mai putin de o ora de la aplicare. Asupra ciupercilor are actiune preventiva de tip multi-site. Plantele tratate cu Previcur Energy sunt mai viguroase datorita dezvoltarii deosebite a sistemului radicular.

Mod de utilizare:

  • Castraveti: Se utilizeaza pentru combaterea manei, in concentratie de 0,15% (1,5 l/ha). Se utilizeaza in concentratie de 0,15% (1,5 l/ha). Se efectueaza 1-2 tratamente foliare preventive, incepand cu formarea primului fruct. Durata de protectie a culturii este de 10-12 zile de la aplicare. Volumul de solutie este de 1000 l/ha.
  • Pepeni verzi: Se aplica un tratament la sol cu 250 ml solutie/planta imediat dupa semanat, care poate fi urmat de un al doilea la 7-10 zile in aceeasi doza.
  • Tomate: se utilizeaza in concentratie de 0,1% (3 l solutie/mp) pentru combaterea caderii plantutelor (Pythium debaryanum) si a manei (Phytophthora parasitica).

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Previcur energy

Previcur energy

Produse Asemanatoare

635,00 lei

     Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.

250,00 lei

    Dagonis se prezinta sub forma de suspensie lichida de vascozitate medie, fara materii straine, de culoare aproape alb cu miros aromatic.