Complex Top K 12:06:24

Folosit

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).

     Qrop complex Top K este un îngrășământ complex NPK granulat cu concentrație mare de potasiu (K2O = 24%). Principala componentă a formulării acestui produs este azotatul de potasiu, sursa preferată de potasiu pentru creșterea și dezvoltarea culturilor. Datorită compoziției ridicate de K2O:NQrop Complex Top K este net superior în furnizarea tuturor cerințelor nutriționale pentru toate culturile. Această formulare este ideală pentru fazele de înflorire, dezvoltarea fructelor și maturare.

      Qrop complex Top K este produs în conformitate cu o serie de standarde foarte exigente în ceea ce privește calitatea. Fiecare granulă este de o puritate înaltă și este liberă de orice reziduuri, clor, sodiu sau metale grele. O granulă nutrițională echilibrată pentru toate tipurile de culturi și pentru toate fazele de dezvoltare. Qrop complex Top K eliberează rapid nutrienții în contact cu apa, asigurând astfel o sursă foarte echilibrată de Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), și Sulf (S), gama completă de macroelemente.

       Qrop complex Top K conține 0,05% Zinc (Zn) și Mangan (Mn), și 0,01% Bor (B). Acest mix de microelemente este esențial pentru obținerea unor producții ridicate de calitate superioară. Azotul din Qrop complex Top K este alcătuit din azotat (63%) și amoniu (37%). Azotatul este imediat asimilat, astfel crescând imediat absorbția de cationi nutriționali (K+, Ca+, Mg+, și microelemente) din sol. Datorită încărcării sale pozitive, amoniul este păstrat și eliberat de sol, această proprietate conferindu-i disponibilitatea din sol pentru o perioadă prelungită. Qrop complex Top K nu conține uree.

       Qrop complex Top K conține fosfor care este un element esențial în toate procesele de creștere și dezvoltare. Fosforul este foarte important în timpul dezvoltării radiculare, reacțiilor de transfer de energie, fotosinteză și înflorire. Qrop complex Top K are raport de K2O/N mai ridicat decât orice alt produs granular de pe piață. Acest raport favorizează foarte mult creșterea productivității și calității culturilor. 

        Qrop complex Top K conține Calciu și Magneziu, elemente nutriționale esențiale. Magneziul este important pentru sinteza clorofilei, iar calciul conferă rezistență celulară, fiind o componentă vitală a peretelui celular. Calciul suficient (3% solubil în apă) asigură rezistență foarte bună la păstrare și conferă recolte de o calitate net superioară.

AVANTAJE:

–     Produs NPK granulat cu cel mai ridicat procent de potasiu

           - Formulare mult mai densă.

–     Qrop Complex TOP K nu este un produs periculos pentru transport

           - pentru transport maritim: Clasa 5.1 nu este necesară.

           - pentru transport terestru: nu este ADR.

–     Concentrație ridicată  de azotat:

           - Azot disponibil rapid (7,1% - la alte produse ale competiției 5%)

           - Azotatul are un efect sinergic asupra aportului de K, Ca și Mg.

NO3 = cea mai accesibilă sursă de azot pentru plante:

 • Plantele consumă predominant Azotul din NO3
 • Mai mult de 80% din azotul consumat de către plante este azotat.
 • Ajută la combaterea salinității.
 • Aport sinergic de cationi (K+, Ca2+, Mg2+, microelemente).

 

Recomandări:

Legume cultivate în sere și solarii: se aplică 30-50 kg/500m2. Aplicați în sol înainte de plantare și la suprafața solului lângă plante după începerea dezvoltării plantelor.

 • Tomate - (câmp deschis) – 400 kg/ha aplicare ca fertilizare de bază.

                     - (Sere și solarii) – 400 kg/ha aplicare ca fertilizare de bază.

 • Castraveți – 800 kg/ha
 • Salată – 416 kg/ha aplicare ca fertilizare de bază.
 • Legume în câmp, ceapă și morcov – 500 – 800 kg/ha ca fertilizare de bază.
 • Ceapă – aplicare la suprafața solului după plantare 800-1000 kg/ha.
 • Cartof – 400-625 kg/ha aplicat ca fertilizare de bază.
 • Varză, Conopidă, Broccoli – 875-1250 kg/ha ca fertilizare de bază.
 • Fasole – 600-875 kg/ha aplicat la cuib în momentul semănării.
 • Zmeură – 500 kg/ha.
 • Căpșuni – 150-300 Kg/ha (în primul an), 200-300 kg/ha (în anul 2).
 • Afini – 200 kg/ha ca fertilizare de bază aplicată în primăvară.
 • Pomi fructiferi – 1-2 kg/copac/aplicare cu o lună înainte de înflorire și pe timpul înfloririi.
 • Pomi fructiferi tineri – 0,5 kg/copac după începerea creșterii.
 • Piersic – 400-500 kg/ha/aplicare ca aplicare la suprafața solului.
 • Măr, Cireș, Păr, Prun – culturi nou înființate 300 kg/ha la plantare. Culturi deja înființate de la 400 la 800 Kg/ha la înmugurire.
 • Conifere – 250-400 kg/ha pentru copaci cu vârsta de 1-3 ani, 400-600 kg/ha pentru copaci mai mari de 4 ani, aplicat ca fertilizare de primăvară.

 

Qrop Complex Top K este potrivit pentru toate tipurile de culturi cultivate în sol, în special în zonele cu probleme de salinitate.

Acest produs de ambaleaza la saci de 25 kg. Nu se desface sacul!

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Complex Top K 12:06:24

Complex Top K 12:06:24

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).

Produse Asemanatoare

      Magnisal este un ingrasamant total solubil in apa. El contine 11% azot ca NO3 si 16% magneziu ca MgO

Multi-MAP este un ingrasamant N-P total solubil in apa, in forma cristalina. El contine 12% azot (NH4+) si 61% fosfor ca P2O5.

      Multi-MKP este un ingrasamant total solubil in apa, in forma cristalina. Este alcatuit 100% din elemente nutritive pentru plante : fosfor 52% P2O5 si potasiu 34% K2O.

      Ingrasamant NPK solubil in apa, utilizabil la hranirea prin irigare 100% solubile in apa, raport echilibrat de azot fosfor si potasiu

    Sulfatul de potasiu este un ingrasamant 100% solubil in apa , cu o cantitate scazută de saruri, care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.

Fertilizator solubil in apa 100% pentru fertilizare atat radiculara cat si foliara. Se poate utiliza pentru tratarea deficientelor si carentelor de magneziu.

Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza in planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de crestere si dezvoltare.

Ultrasol Magnum 12:6:40 este un ingrasamant NPK special creat pentru faza finala a ciclului de cultura - maturarea fructelor.

         Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de tomate ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Formula sa unica faciliteaza aplicarea pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

     Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de castraveti ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Acesta se poate aplica pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

       Ingrasamantul Ultrasol K PLUS (KS) 13:0:46 este sursa ideala de potasiu pentru culturi deosebite, imbogatit cu Nitrat de Azot pentru o mai buna absorbtie de catre planta. Nu contine clor si este solubil in apa.

      Ultrasol Magnum Special 16:8:24 este un ingrasamant NPK cu raport 2:1:3, conceput pentru etapa de dezvoltare: etapa de tranzitie intre cresterea vegetativa si cea generativa, cand organele plantei sunt in curs de dezvoltare.

     Ultrasol Magnum Special 15:30:15 este un ingrasamant NPK cu raport 1:2:1, creat pentru faza initiala a ciclului de cultura unde plantele au nevoie de un nivel ridicat  de fosfor (P).

    Fertipron 20:20:20 este un ingrasamant echilibrat cu microelemente recomandat in faza de dezvoltare a plantelor pentru a creste randamentul culturii.