Mareste

ULTRASOL MAGNUM 20:20:20+TE

Produs nou

Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza in planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de crestere si dezvoltare.

250,00 lei TVA inclus

   Magnum Special 20:20:20 poate corecta deficiențe nutritionale in cazul in care este dificil sa determinam cauza deficientei respective.Magnum Special 20:20:20 contine o gama completa de macro si microelemente.

Compozitie chimica:

Azot Total (N) 20%
Anhidrida fosforica (P2O5) solubila in apa 20%
Oxid de potasiu(K2O) solubil in apa 20%
Bor(B) 0.02%
Cupru (Cu), 100% chelat cu EDTA 0.004%
Fier (Fe) 0.04%
Fier (Fe), 100% chelat cu EDDHA 0.014%
Fier (Fe), 100% chelat cu EDTA 0.026%
Mangan (Mn), 100% chelat cu EDTA 0.025%
Molibden(Mo) 0.002%
Zinc(Zn) 100% chelat cu EDTA 0.015%


Interval de pH in care se acorda o stabilitate buna a fractiunii chelate:
Fe-EDTA cu pH între 1,5 si 6,5
Cu-EDTA, Fe-EDDHA, Mn-EDTA si Zn-EDTA pH intre 3,5 si 10
Micronutrientii sunt total solubili in apa.


Gama Ultrasol Magnum Special
     Ultrasol Magnum Special este o gama de ingrasaminte NPK hidrosolubile care contine un pachet complet de microelemente. Ultrasol Magnum Special a fost creat ca o solutie integrata in fertiirigare, pornind de la necesitatile plantelor in functie de faza fenologica, inclusiv micro si macroelemente, care contribuie la o absorbtie eficienta a substantelor nutritive.
     Ultrasol Magnum Special are la bază ingrasamantul Ultrasol Magnum P44, care este un acid puternic, solid, in forma cristalina. Efectul sau de acidifiere reduce pH-ul apei de irigare, lucru ce ajuta la prevenirea infundarii duzelor instalatiei de irigare. De asemenea, creste disponibilitatea nutrientilor din sol, lucru ce imbunatateste eficienta aportului de nutrienti.

Caracteristici și avantaje
Acidifiant puternic
- Produsele din gama Ultrasol Magnum Special sunt formule puternic acidifiante care reduc continutul de bicarbonat si pH-ul solului si a apei. Aceste formule sunt in mod particular adecvate pentru a fi folosite pe soluri calcaroase și alcaline.

Usor de manipulat si poate fi utilizat in siguranta 
– Ultrasol Magnum Special este bazat pe Ultrasol Magnum P44, un acid in stare solida. Toti ceilalti acizi sunt in stare lichida, de exemplu acidul nitric, acidul sulfuric și acidul fosforic. Un acid în formă solidă nu prezintă pericole de manipulare care sunt de obicei asociate cu acizii lichizi.

In conditii normale, in cazul in care sunt aplicate NPK-urile Ultrasol Magnum Special, nu sunt necesare alte tratamente cu acizi.

Proprietati anti-infundare 
– Aciditatea Ultrasol Magnum Special ajuta la prevenirea blocarii duzelor instalatiei de irigare, fenomen ce apare in cazul apei dure. Apa dura are un continut ridicat de calciu si magneziu, elemente care sunt prezente sub forma de bicarbonati si carbonati de calciu si magneziu.

Disponibilitate si absorbtie de nutrienti imbunatatita 
- Formulele din aceasta gama cresc disponibilitatea nutrientilor din sol si imbunatatesc eficienta absorbtiei de nutrienti, avantaje ce sporesc nivelul de clorofila din frunze si fotosinteza si implicit conduc la o productie mai mare a culturii.

Pierderi reduse cauzate de volatilizarea azotului 
- Formulele Ultrasol Magnum Special reduc pierderile rezultate in urma volatilizarii azotului, in special pe soluri alcaline, iar acest lucru duce la cresterea absorbtiei de azot.

Surse de azot perfect echilibrate 
– Echilibrul optim intre cele trei surse de azot (azotat, amoniu si uree) in functie de fazele de dezvoltare.

Fertiirigare 
– Ultrasol Magnum Special este creat pentru a fi aplicat prin instalatia de irigare prin picurare.

Tratamente foliare 
– Prezenta ureei in Ultrasol Magnum Special va facilita penetrarea altor nutrienti aplicati pe cale foliara. Reducerea pH-ului solutiei pentru aplicare foliara poate creste disponibilitatea nutrientilor si imbunatateste stabilitatea anumitor pesticide atunci cand sunt in amestec. Din cauza faptului ca toate formulele NPK sunt acidifianti puternici, este recomandat ca pH-ul amestecului final sa fie verificat inainte de inceperea aplicarii deoarece la un nivel al pH-ului sub 4 exista riscul de ardere.

Sisteme de aspersie 
– Pentru utilizarea in sisteme de aspersie este recomandata utilizarea unei cantitati mari de apa dupa aplicarea de Ultrasol Magnum Special cu scopul de a aduce nutrientii in zona radacinilor si pentru a spala orice reziduuri de pe frunze deoarece un pH sub 4 poate provoca arderi.

Hidroponice 
– Ultrasol Magnum Special nu este recomandat pentru culturile hidroponice cu substraturi inerte, ca perlitul.

Doze:
In functie de faza de dezvoltare, intre 20-70 kg/ha/saptamana.


Acest produs se ambaleaza la saci de 25 kg. Nu se desface sacul!

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

ULTRASOL MAGNUM 20:20:20+TE

ULTRASOL MAGNUM 20:20:20+TE

Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza in planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de crestere si dezvoltare.

Produse Asemanatoare

136,85 lei

      Magnisal este un ingrasamant total solubil in apa. El contine 11% azot ca NO3 si 16% magneziu ca MgO

225,00 lei

Multi-MAP este un ingrasamant N-P total solubil in apa, in forma cristalina. El contine 12% azot (NH4+) si 61% fosfor ca P2O5.

297,50 lei

      Multi-MKP este un ingrasamant total solubil in apa, in forma cristalina. Este alcatuit 100% din elemente nutritive pentru plante : fosfor 52% P2O5 si potasiu 34% K2O.

225,00 lei

      Ingrasamant NPK solubil in apa, utilizabil la hranirea prin irigare 100% solubile in apa, raport echilibrat de azot fosfor si potasiu

163,00 lei

    Sulfatul de potasiu este un ingrasamant 100% solubil in apa , cu o cantitate scazută de saruri, care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.

250,00 lei

    Agrofeed 14:14:28 + 2Mg , ingrasamant chimic solubil, radicular cu un continut bogat in microelemente.

225,00 lei

Agrofeed 23:7:23, foliar este o gama de ingrasaminte NPK complet solubile in apa utilizate la hranirea foliara.

69,42 lei

Fertilizator solubil in apa 100% pentru fertilizare atat radiculara cat si foliara. Se poate utiliza pentru tratarea deficientelor si carentelor de magneziu.

260,00 lei

     Ingrasamant solubil de inalta calitate de origine pentru utilizare radiculara prin apa de irigare (fertiirigare)! Raport NPK - 1:4:1 + 2% Magneziu!

260,00 lei

Fertilizator NPK mineral, total solubil in apa, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu! Recomandat pentru faza de dezvoltare vegetativa intensa a plantelor, dupa legarea fructelor pentru marirea rapida a fructelor! Se aplica radicular prin apa de irigare si foliar prin stropire!

260,00 lei

Ingrasamant mineral NPK, 100% solubil in apa, lipsit de Clor, pentru marirea fructelor.

260,00 lei

   Ingrasamant 100% solubil, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu 3%! Recomandat pentru faza de inflorire legare a plantelor! Se aplica radicular prin apa de irigare si foliar prin stropire!

260,00 lei

Ingrasamant solubil de inalta calitate de origine ANGLIA pentru utilizare radiculara prin apa de irigare (fertiirigare)! Raport NPK - 1:1:1 + 2% Magneziu! Utilizare in prima faza de dezvoltare a plantelor!

260,00 lei

Fertilizator NPK mineral, total solubil in apa, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu!

125,00 lei

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).