ULTRASOL ANTI-STRES 13:07:31 15KG

Produs nou

         Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de tomate ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Formula sa unica faciliteaza aplicarea pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

         Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de tomate ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Este liber de clor (Cl), sodiu (Na) si suficient de scazut in sulfati (S) pentru a evita acumularea de saruri la nivel radicular.
          Ajuta la cresterea rezistentei plantei la stres pentru a avea culturi mai puternice si mai sanatoase si implicit productii mai ridicate. Confera avantajul unei formule unice care poate fi aplicata pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.
           Contine azot sunt forma de azotat ce creste absorbtia cationilor de K+, Ca2+, Mg2+  din sol.Azotatul este disponibil rapid plantelor, fiind cea mai eficienta forma de azot pentru cresterea acestora.

Recomandat la cultura de tomate.

Aplicare:

Doza: 1-2 grame/planta/saptamana - pe parcursul intregului ciclul de cultura.

Compozitie

Elemente

Concentratie

Azot Total (N)

13%

Anhidrida fosforica solubila in apa (P2O5)

7%

Oxid de Potasiu solubil in apa (K2O)

31%

Oxid de Magneziu solubil in apa (MgO)

3,6%

Sulf (S)

2,9%

Bor (B)

 

Cupru (Cu)

0,0040% - chelat cu EDTA

Fier (Fe)

 

Mangan (Mn)

0,045% - chelat cu EDTA

Molibdem (Mo)

0,004%

Zinc (Zn)

0,025% - chelat cu EDTA


Acest produs se ambaleaza la saci de 15 kg.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

ULTRASOL ANTI-STRES 13:07:31 15KG

ULTRASOL ANTI-STRES 13:07:31 15KG

         Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de tomate ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Formula sa unica faciliteaza aplicarea pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

Produse Asemanatoare

      Magnisal este un ingrasamant total solubil in apa. El contine 11% azot ca NO3 si 16% magneziu ca MgO

Multi-MAP este un ingrasamant N-P total solubil in apa, in forma cristalina. El contine 12% azot (NH4+) si 61% fosfor ca P2O5.

      Multi-MKP este un ingrasamant total solubil in apa, in forma cristalina. Este alcatuit 100% din elemente nutritive pentru plante : fosfor 52% P2O5 si potasiu 34% K2O.

      Ingrasamant NPK solubil in apa, utilizabil la hranirea prin irigare 100% solubile in apa, raport echilibrat de azot fosfor si potasiu

    Sulfatul de potasiu este un ingrasamant 100% solubil in apa , cu o cantitate scazută de saruri, care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.

Fertilizator solubil in apa 100% pentru fertilizare atat radiculara cat si foliara. Se poate utiliza pentru tratarea deficientelor si carentelor de magneziu.

Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza in planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de crestere si dezvoltare.

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).

Ultrasol Magnum 12:6:40 este un ingrasamant NPK special creat pentru faza finala a ciclului de cultura - maturarea fructelor.

     Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de castraveti ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Acesta se poate aplica pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

       Ingrasamantul Ultrasol K PLUS (KS) 13:0:46 este sursa ideala de potasiu pentru culturi deosebite, imbogatit cu Nitrat de Azot pentru o mai buna absorbtie de catre planta. Nu contine clor si este solubil in apa.

      Ultrasol Magnum Special 16:8:24 este un ingrasamant NPK cu raport 2:1:3, conceput pentru etapa de dezvoltare: etapa de tranzitie intre cresterea vegetativa si cea generativa, cand organele plantei sunt in curs de dezvoltare.

     Ultrasol Magnum Special 15:30:15 este un ingrasamant NPK cu raport 1:2:1, creat pentru faza initiala a ciclului de cultura unde plantele au nevoie de un nivel ridicat  de fosfor (P).

    Fertipron 20:20:20 este un ingrasamant echilibrat cu microelemente recomandat in faza de dezvoltare a plantelor pentru a creste randamentul culturii.