ULTRASOL ANTI-STRES 15:08:26 15KG

Produs nou

     Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de castraveti ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Acesta se poate aplica pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

195,00 lei TVA inclus

        Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de castraveti ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Ultrasol Antistres este cel mai nou produs al SQM destinat aplicarilor radiculare, special conceput pentru a completa un program echilibrat de management al sanatatii plantelor.
        Ultrasol Antistres confera o nutritie echilibrata plantelor si diminueaza conditiile de stres, pentru a obtine culturi mai puternice, mai sanatoase si in acelasi timp productivitate crescuta. Liber de clor (Cl), sodiu (Na) si suficient de scazut in sulfati (S) pentru a evita acumularea de saruri la nivel radicular. 
Ajuta la cresterea rezistentei plantei la stres pentru a avea culturi mai puternice si mai sanatoase si implicit productii mai ridicate.
         Confera avantajul unei formule unice care poate fi aplicata pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

Recomandat la cultura de castraveti.

Aplicare:

Doza: 1-2 grame/planta/saptamana - pe parcursul intregului ciclul de cultura.

Compozitie:

Elemente

Concentratie

Azot Total (N)

15%

Anhidrida fosforica solubila in apa (P2O5)

8%

Oxid de Potasiu solubil in apa (K2O)

26%

Oxid de Magneziu solubil in apa (MgO)

3,4%

Sulf (S)

2,7%

Bor (B)

0,025%

Cupru (Cu)

0,0041% - chelat cu EDTA

Fier (Fe)

0,8% - chelat cu EDTA

Mangan (Mn)

0,05% - chelat cu EDTA

Molibdem (Mo)

0,005%

Zinc (Zn)

0,03% - chelat cu EDTA


Acest produs se ambaleaza la saci de 15 kg.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

ULTRASOL ANTI-STRES 15:08:26 15KG

ULTRASOL ANTI-STRES 15:08:26 15KG

     Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de castraveti ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Acesta se poate aplica pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

Produse Asemanatoare

136,85 lei

      Magnisal este un ingrasamant total solubil in apa. El contine 11% azot ca NO3 si 16% magneziu ca MgO

200,00 lei

Multi-MAP este un ingrasamant N-P total solubil in apa, in forma cristalina. El contine 12% azot (NH4+) si 61% fosfor ca P2O5.

325,00 lei

      Multi-MKP este un ingrasamant total solubil in apa, in forma cristalina. Este alcatuit 100% din elemente nutritive pentru plante : fosfor 52% P2O5 si potasiu 34% K2O.

225,00 lei

      Ingrasamant NPK solubil in apa, utilizabil la hranirea prin irigare 100% solubile in apa, raport echilibrat de azot fosfor si potasiu

175,00 lei

    Sulfatul de potasiu este un ingrasamant 100% solubil in apa , cu o cantitate scazută de saruri, care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.

69,42 lei

Fertilizator solubil in apa 100% pentru fertilizare atat radiculara cat si foliara. Se poate utiliza pentru tratarea deficientelor si carentelor de magneziu.

     Ingrasamant solubil de inalta calitate de origine pentru utilizare radiculara prin apa de irigare (fertiirigare)! Raport NPK - 1:4:1 + 2% Magneziu!

260,00 lei

Fertilizator NPK mineral, total solubil in apa, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu! Recomandat pentru faza de dezvoltare vegetativa intensa a plantelor, dupa legarea fructelor pentru marirea rapida a fructelor! Se aplica radicular prin apa de irigare si foliar prin stropire!

Ingrasamant mineral NPK, 100% solubil in apa, lipsit de Clor, pentru marirea fructelor.

   Ingrasamant 100% solubil, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu 3%! Recomandat pentru faza de inflorire legare a plantelor! Se aplica radicular prin apa de irigare si foliar prin stropire!

Ingrasamant solubil de inalta calitate de origine ANGLIA pentru utilizare radiculara prin apa de irigare (fertiirigare)! Raport NPK - 1:1:1 + 2% Magneziu! Utilizare in prima faza de dezvoltare a plantelor!

Fertilizator NPK mineral, total solubil in apa, cu adaos de microelemente esentiale si Magneziu!

250,00 lei

Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza in planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de crestere si dezvoltare.

140,00 lei

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).

250,00 lei

Ultrasol Magnum 12:6:40 este un ingrasamant NPK special creat pentru faza finala a ciclului de cultura - maturarea fructelor.

195,00 lei

         Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de tomate ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Formula sa unica faciliteaza aplicarea pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.