ULTRASOL K PLUS (KS) 13:0:46

Produs nou

       Ingrasamantul Ultrasol K PLUS (KS) 13:0:46 este sursa ideala de potasiu pentru culturi deosebite, imbogatit cu Nitrat de Azot pentru o mai buna absorbtie de catre planta. Nu contine clor si este solubil in apa.

    DESCRIERE ULTRASOL K PLUS 13:0:46

       Ingrasamantul Ultrasol K PLUS (KS) 13:0:46 este sursa ideala de potasiu pentru culturi, imbogatit cu Nitrat de Azot pentru o mai buna absorbtie de catre planta. Nu contine clor si este solubil in apa. Aceasta combinatie face ca ingrasamantul Ultrasol 13:0:46 sa fie cea mai completa si eficienta sursa de potasiu de acest fel.
       Avantajele ingrasamantului Ultrasol K PLUS (KS) 13:0:46:

  • Este o pulbere cristalina, cu curgere libera, care se dizolva rapid in apa, fiind recomandata pentru instalatia de irigare prin picurare.
  • Acest ingrasamant poate fi amestecat cu toate ingrasamintele solubile in apa si este, de asemenea, compatibil cu majoritatea pesticidelor in aplicare foliara.
  • Nitratul de Azot nu este volatil si imbunatateste absorbtia altor cationi (K2+, Ca2+, Mg2+)
  • Ingrasamantul Ultrasol 13:0:46 poate fi utilizat pentru a acoperi necesarul de potasiu al unei culturi fara a furniza exces de sulfat sau clorura.
  • Datorita raportului scazut N/K, Ultrasol 13:0:46 este potrivit pentru toate culturile si etapele de crestere, inclusiv pentru etapele de inflorire si maturare.


Aplicare radiculara si foliara:
Radicular:
Nitratul de potasiu este un element indispensabil programelor de fertilizare radiculara echilibrate, atat pentru culturile cultivate in sol cat si pentru cele cultivate in sistem hidroponic. Ultrasol 13:0:46 utilizat ca sursa de potasiu, furnizeaza si aportul de nitrat de azot necesar plantei. Reprezinta singura sursa de potasiu potrivita pentru culturi intensive, fara a exista riscul de acumulari de cloruri sau saruri.
In conditii de salinitate sau alcalinitate, Ultrasol 13:0:46 este cea mai potrivita alegere.
Foliar:
Datorita riscului scazut de a crea arsuri pe frunze si a compatibilitatii cu alte ingrasaminte foliare sau pesticide, Ultrasol 13:0:46, se recomanda pentru fertilizarea foliara.
Aplicarea foliara a Ultrasol 13:0:46 este o cale excelenta de a furniza azot si potasiu suplimentar in momentele critice prin care trece planta, atat fiziologice cat si de mediu.

Doze:

Prin instalatia de irigare prin picurare se aplica 1-2 g / planta / saptamana
Foliar, concentratiile recomandate sunt cuprinse iintre 1-4%, in functie de cultura si de faza de vegetatie.

Specificatii:

Nitrat de  Azot (NO3) 13.7% min
Oxid de Potasiu (K2O) 46.3% min
Potasiu (K) 38.4% min
Cloruri (Cl) < 0.2%
Solubilitate (g/l la 20oC) 2.6
Materie insolubila < 0.005%
pH (5% solutie) 8 - 10
Formulare Pulbere cristalina
Culoare Alba


Acest produs se comercializeaza la sac de 25 de kg. Nu se desface sacul!

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

ULTRASOL K PLUS (KS) 13:0:46

ULTRASOL K PLUS (KS) 13:0:46

       Ingrasamantul Ultrasol K PLUS (KS) 13:0:46 este sursa ideala de potasiu pentru culturi deosebite, imbogatit cu Nitrat de Azot pentru o mai buna absorbtie de catre planta. Nu contine clor si este solubil in apa.

Produse Asemanatoare

      Magnisal este un ingrasamant total solubil in apa. El contine 11% azot ca NO3 si 16% magneziu ca MgO

Multi-MAP este un ingrasamant N-P total solubil in apa, in forma cristalina. El contine 12% azot (NH4+) si 61% fosfor ca P2O5.

      Multi-MKP este un ingrasamant total solubil in apa, in forma cristalina. Este alcatuit 100% din elemente nutritive pentru plante : fosfor 52% P2O5 si potasiu 34% K2O.

      Ingrasamant NPK solubil in apa, utilizabil la hranirea prin irigare 100% solubile in apa, raport echilibrat de azot fosfor si potasiu

    Sulfatul de potasiu este un ingrasamant 100% solubil in apa , cu o cantitate scazută de saruri, care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.

Fertilizator solubil in apa 100% pentru fertilizare atat radiculara cat si foliara. Se poate utiliza pentru tratarea deficientelor si carentelor de magneziu.

Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza in planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de crestere si dezvoltare.

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).

Ultrasol Magnum 12:6:40 este un ingrasamant NPK special creat pentru faza finala a ciclului de cultura - maturarea fructelor.

         Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de tomate ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Formula sa unica faciliteaza aplicarea pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

     Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de castraveti ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Acesta se poate aplica pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

      Ultrasol Magnum Special 16:8:24 este un ingrasamant NPK cu raport 2:1:3, conceput pentru etapa de dezvoltare: etapa de tranzitie intre cresterea vegetativa si cea generativa, cand organele plantei sunt in curs de dezvoltare.

     Ultrasol Magnum Special 15:30:15 este un ingrasamant NPK cu raport 1:2:1, creat pentru faza initiala a ciclului de cultura unde plantele au nevoie de un nivel ridicat  de fosfor (P).

    Fertipron 20:20:20 este un ingrasamant echilibrat cu microelemente recomandat in faza de dezvoltare a plantelor pentru a creste randamentul culturii.