CAN-17

Produs nou

 • este folosit ca principală sursa de N şi Ca pentru culturile de legume: ardei, tomate, varză, conopidă, salată, ţelină, flori, pomicultură, etc.

 • favorizează creşterea vegetativă rapida a plantelor, o culoare verde sanatoasă şi înbunătăţeşte conţinutul în proteine.
 • Ca - rol vital în menţinerea integrităţii membranelor celulare şi actionează ca un agent de cimentare, ajută la dezvoltarea structurii rădăcinii şi reduce gradul de salinitate al solului
 • Lipsa Ca poate provoca moartea prematură a vârfurilor plantelor, căderea florilor, putregaiul apical (patarea bruna) al fructelor de tomate şi ardei.

 

 

Compoziţie

 • N total 17%
 • Oxid de Ca 12,5%
 • ph 1-2
 • densitate 1,5-1,6
 • fară cloruri

 

 

Metode de aplicare şi doză

 • se administrează prin sistemul de irigare cu aspersie sau picurare
 • 0.2-1.2 ml/l, în funcţie de vârsta răsadului şi tipul plantei

 

Avertizări

 • se poate mixa cu îngrăşăminte lichide ca: nitrat de potasiu, de amoniu şi acid nitric

 • nu se recomandă mixarea cu sulfaţi

 • ex: monoamoniu de fosfor sau monopotasiu de fosfor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CAN-17

CAN-17

Produse Asemanatoare

      Magnisal este un ingrasamant total solubil in apa. El contine 11% azot ca NO3 si 16% magneziu ca MgO

Multi-MAP este un ingrasamant N-P total solubil in apa, in forma cristalina. El contine 12% azot (NH4+) si 61% fosfor ca P2O5.

      Multi-MKP este un ingrasamant total solubil in apa, in forma cristalina. Este alcatuit 100% din elemente nutritive pentru plante : fosfor 52% P2O5 si potasiu 34% K2O.

      Ingrasamant NPK solubil in apa, utilizabil la hranirea prin irigare 100% solubile in apa, raport echilibrat de azot fosfor si potasiu

    Sulfatul de potasiu este un ingrasamant 100% solubil in apa , cu o cantitate scazută de saruri, care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.

Fertilizator solubil in apa 100% pentru fertilizare atat radiculara cat si foliara. Se poate utiliza pentru tratarea deficientelor si carentelor de magneziu.

Ultrasol Magnum Special 20:20:20 este un produs ce se utilizeaza in planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de crestere si dezvoltare.

    Qrop complex Top K (12-6-24) conține toate macro și microelementele în echilibru perfect cu cerințele culturii: Azot (N), Fosfor (P), Potasiu (K), Calciu (Ca), Magneziu (Mg), Sulf (S), Zinc (Zn), Mangan (Mn) și Bor (B).

Ultrasol Magnum 12:6:40 este un ingrasamant NPK special creat pentru faza finala a ciclului de cultura - maturarea fructelor.

         Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de tomate ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stres abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Formula sa unica faciliteaza aplicarea pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

     Ingrasamintele Ultrasol Antistres pentru culturile de castraveti ajuta la contracararea conditiilor de stres prin cresterea rezistentei plantei la stresul abiotic sau climatic cum ar fi salinitate, temperaturi extreme si seceta. Acesta se poate aplica pe tot parcursul ciclului de cultura, de la transplantare si pana la ultima recoltare.

       Ingrasamantul Ultrasol K PLUS (KS) 13:0:46 este sursa ideala de potasiu pentru culturi deosebite, imbogatit cu Nitrat de Azot pentru o mai buna absorbtie de catre planta. Nu contine clor si este solubil in apa.

      Ultrasol Magnum Special 16:8:24 este un ingrasamant NPK cu raport 2:1:3, conceput pentru etapa de dezvoltare: etapa de tranzitie intre cresterea vegetativa si cea generativa, cand organele plantei sunt in curs de dezvoltare.

     Ultrasol Magnum Special 15:30:15 este un ingrasamant NPK cu raport 1:2:1, creat pentru faza initiala a ciclului de cultura unde plantele au nevoie de un nivel ridicat  de fosfor (P).

    Fertipron 20:20:20 este un ingrasamant echilibrat cu microelemente recomandat in faza de dezvoltare a plantelor pentru a creste randamentul culturii.