MAS-RAIZ+

Produs nou

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

180,00 lei TVA inclus

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

Aplicatii
Aplicarea de MAS-RAIZ+ este recomandata pentru introducerea speciilor moleculare si a microelementelor in planta. 
MAS-RAIZ+ accelereaza aparitia perisorilor absorbanti la nivel radicular cu scopul de a activa procesul nutritional ce este necesar pentru o buna dezvoltare a culturii. 

Doze
2-3 L/Ha 
pe tratament. Faze fenologice recomandate: 15-20 de zile de la semanare (2-3 frunze desfacute) sau 7 zile de la transplantare.

Doze generale pentru alte culturi: tratament foliar, de la 100-300 ml/100 litri apa (1-3 litri la hectar). 
Prin tratament radicular 2-4 L/Ha. Copacii tineri, neplantati, poti fi tratati inainte de plantare prin inmuierea intr-o solutie de 500 ml/50 litri de apă pentru o perioada de 12 ore.

Incompatibilitati

A nu se amesteca cu produse foarte alcaline. 

AGITATI BINE FLACONUL INAINTE DE UTILIZARE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

MAS-RAIZ+

MAS-RAIZ+

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

Produse Asemanatoare

16,00 lei

PLANTFERT – I este un fertilizant cu un continut ridicat de azot recomandat pentru faza initiala de crestere vegetativa a plantelor

16,00 lei

Plantfert U este ingrasamantul lichid foliar cel mai echilibrat care poate fi utilizat in toate fazele de vegetatie.

16,00 lei

PLANTFERT - F – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot,

55,00 lei

CODIFROST PLUS este un ingrasamant biostimulant si crioprotector impotriva efectelor inghetului, cu o concentratie ridicata de potasiu.

135,00 lei

     BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.    

100,00 lei

    Servatan este o solutie de fertilizare(ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu ce are ca scop introducerea acestui nutrient sub forma moleculara si ionica in planta.

280,00 lei

        Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de extract din plante si Zinc, pentru introducerea speciilor moleculare de zinc in planta.

110,00 lei

        Este un ingrasamant lichid hidrosolubil ce are la baza un amestec din plante si zinc, pentu introducerea speciilor moleculare de zinc in planta, eficiente in prevenirea pericolelor..

110,00 lei

  Este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extracte vegetale si zinc, special conceput pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.

200,00 lei

     Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.

60,00 lei

    Sergomil L60 este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - complex stabil pe baza de sulfat de cupru cu efect sistemic, ce este absorbit prin sistemul radicular sau prin frunzele plantelor.

30,00 lei

     Adimel+ este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil)stabila pe baza de zinc si mangan in forma moleculara, ce asigura produsului o buna absorbtie atunci cand este aplicat pe cale radiculara sau foliara.

24,00 lei

Econatur HD 20:20:20 + ME este un ingrasamant NPK cu microelemente sub forma de suspensie concentrata, bogata in azot, fosfor si potasiu, indicat pe timpul fazei de dezvoltare radiculara, preinflorire si legare

24,00 lei

 Econatur HD 10:30:10+Me este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, bogat in azot, fosfor si potasiu, care asigura si principalele microelemente necesare pentru dezvoltarea armonioasa a plantei.

33,00 lei

Econatur HD 10:5:30 este un ingrasamant NKP  cu aplicare foliara si radiculara, foarte bogat in potasiu, care permite o asimilare rapida si eficienta a nutrientilor de catre planta.

40,00 lei

   Econatur HD 30:10:15 + ME este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, foarte bogat in azot (N) si cu o balanta optima NPK pentru a furniza o nutritie adecvata culturii pe parcursul fazelor de crestere si dezvoltare vegetativa.

33,00 lei

Econatur HD Potasio este ingrasamant sub forma de suspensie cu o concentrare ridicata de potasiu, usor asimilabil in planta.