Biovida

Produs nou

     BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.

   

135,00 lei TVA inclus

Descriere:

    BIOVIDA este o solutie enzimatica de hidroliza de aminoacizi cu zaharuri speciale cum ar fi glucozamina si alti derivati de glucoza, special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres. 

Doze

PH-ul amestecului trebuie sa fie mai mic de 6.5 inainte de aplicarea produsului. Utilizati un regulator de pH daca este necesar. 

RADICULAR: Primul tratament trebuie administrat la 2-3 saptamani de la transplantare si apoi de fiecare data atunci cand este necesar.

Doza: 2-3 L/Ha 

FOLIAR: La toate tipurile de culturi, atunci cand este necesar.

Doza: 100-200 ml/100 litri apa.

 

Pentru culturi hidroponice: 
Doza: 2 L/Ha

Incompatibilitati

Acest produs poate fi amestecat cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor, cu exceptia celor cu reactie alcalină, pe baza de sulf, uleiuri, sau compusi sulfocalcici. 
Administrati, de preferat, tratamentul la primele ore ale diminetii sau seara, evitand astfel temperaturile ridicate.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Biovida

Biovida

     BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.

   

Produse Asemanatoare

16,00 lei

PLANTFERT – I este un fertilizant cu un continut ridicat de azot recomandat pentru faza initiala de crestere vegetativa a plantelor

16,00 lei

Plantfert U este ingrasamantul lichid foliar cel mai echilibrat care poate fi utilizat in toate fazele de vegetatie.

16,00 lei

PLANTFERT - F – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot,

55,00 lei

CODIFROST PLUS este un ingrasamant biostimulant si crioprotector impotriva efectelor inghetului, cu o concentratie ridicata de potasiu.

180,00 lei

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

100,00 lei

    Servatan este o solutie de fertilizare(ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu ce are ca scop introducerea acestui nutrient sub forma moleculara si ionica in planta.

280,00 lei

        Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de extract din plante si Zinc, pentru introducerea speciilor moleculare de zinc in planta.

110,00 lei

        Este un ingrasamant lichid hidrosolubil ce are la baza un amestec din plante si zinc, pentu introducerea speciilor moleculare de zinc in planta, eficiente in prevenirea pericolelor..

110,00 lei

  Este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extracte vegetale si zinc, special conceput pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.

200,00 lei

     Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.

60,00 lei

    Sergomil L60 este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - complex stabil pe baza de sulfat de cupru cu efect sistemic, ce este absorbit prin sistemul radicular sau prin frunzele plantelor.

30,00 lei

     Adimel+ este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil)stabila pe baza de zinc si mangan in forma moleculara, ce asigura produsului o buna absorbtie atunci cand este aplicat pe cale radiculara sau foliara.

24,00 lei

Econatur HD 20:20:20 + ME este un ingrasamant NPK cu microelemente sub forma de suspensie concentrata, bogata in azot, fosfor si potasiu, indicat pe timpul fazei de dezvoltare radiculara, preinflorire si legare

24,00 lei

 Econatur HD 10:30:10+Me este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, bogat in azot, fosfor si potasiu, care asigura si principalele microelemente necesare pentru dezvoltarea armonioasa a plantei.

33,00 lei

Econatur HD 10:5:30 este un ingrasamant NKP  cu aplicare foliara si radiculara, foarte bogat in potasiu, care permite o asimilare rapida si eficienta a nutrientilor de catre planta.

40,00 lei

   Econatur HD 30:10:15 + ME este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, foarte bogat in azot (N) si cu o balanta optima NPK pentru a furniza o nutritie adecvata culturii pe parcursul fazelor de crestere si dezvoltare vegetativa.

33,00 lei

Econatur HD Potasio este ingrasamant sub forma de suspensie cu o concentrare ridicata de potasiu, usor asimilabil in planta.