Botryfun

Produs nou

     Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.

200,00 lei TVA inclus

Proprietati:
Solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu.
Potasiu (K2O) solubil in apa - 7% w/w.
pH: aproximativ 10,5.

Caracteristici:
Botryfun este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara. 
Botryfun corecteaza deficientele de potasiu atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Aplicatii:
Solutia de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) Botryfun este recomandata pentru a corecta deficientele de potasiu si pentru a imbunatati vigoarea intregii culturi.

Doze:
Doza recomandata este de 250-300ml/100 litri de apa (2.5-3 L/Ha).
In cazul in care orice risc iminent de tulburare la nivelul epidemiei este observat, tratamentul trebuie inceput.
Acest lucru este valabil pentru toate tipurile de culturi predispuse la probleme legate de conditiile meteorologice, in special vita de vie, legume si pomi fructiferi.
Este recomandata aplicarea de Botryfun in amestec cu Sergomil L60.

Incompatibilitate:
A nu se amesteca cu produse foarte acide sau bazice. Pentru orice amestec, este recomandata efectuarea unui test la scara mica inainte de aplicarea la scara mare.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Botryfun

Botryfun

     Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.

Produse Asemanatoare

16,00 lei

PLANTFERT – I este un fertilizant cu un continut ridicat de azot recomandat pentru faza initiala de crestere vegetativa a plantelor

16,00 lei

Plantfert U este ingrasamantul lichid foliar cel mai echilibrat care poate fi utilizat in toate fazele de vegetatie.

16,00 lei

PLANTFERT - F – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot,

55,00 lei

CODIFROST PLUS este un ingrasamant biostimulant si crioprotector impotriva efectelor inghetului, cu o concentratie ridicata de potasiu.

180,00 lei

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

135,00 lei

     BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.    

100,00 lei

    Servatan este o solutie de fertilizare(ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu ce are ca scop introducerea acestui nutrient sub forma moleculara si ionica in planta.

280,00 lei

        Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de extract din plante si Zinc, pentru introducerea speciilor moleculare de zinc in planta.

110,00 lei

        Este un ingrasamant lichid hidrosolubil ce are la baza un amestec din plante si zinc, pentu introducerea speciilor moleculare de zinc in planta, eficiente in prevenirea pericolelor..

110,00 lei

  Este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extracte vegetale si zinc, special conceput pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.

60,00 lei

    Sergomil L60 este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - complex stabil pe baza de sulfat de cupru cu efect sistemic, ce este absorbit prin sistemul radicular sau prin frunzele plantelor.

30,00 lei

     Adimel+ este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil)stabila pe baza de zinc si mangan in forma moleculara, ce asigura produsului o buna absorbtie atunci cand este aplicat pe cale radiculara sau foliara.

24,00 lei

Econatur HD 20:20:20 + ME este un ingrasamant NPK cu microelemente sub forma de suspensie concentrata, bogata in azot, fosfor si potasiu, indicat pe timpul fazei de dezvoltare radiculara, preinflorire si legare

24,00 lei

 Econatur HD 10:30:10+Me este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, bogat in azot, fosfor si potasiu, care asigura si principalele microelemente necesare pentru dezvoltarea armonioasa a plantei.

33,00 lei

Econatur HD 10:5:30 este un ingrasamant NKP  cu aplicare foliara si radiculara, foarte bogat in potasiu, care permite o asimilare rapida si eficienta a nutrientilor de catre planta.

40,00 lei

   Econatur HD 30:10:15 + ME este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, foarte bogat in azot (N) si cu o balanta optima NPK pentru a furniza o nutritie adecvata culturii pe parcursul fazelor de crestere si dezvoltare vegetativa.

33,00 lei

Econatur HD Potasio este ingrasamant sub forma de suspensie cu o concentrare ridicata de potasiu, usor asimilabil in planta.