ECONATUR HD 30:10:15+ME

Produs nou

   Econatur HD 30:10:15 + ME este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, foarte bogat in azot (N) si cu o balanta optima NPK pentru a furniza o nutritie adecvata culturii pe parcursul fazelor de crestere si dezvoltare vegetativa.

DESCRIERE ECONATUR HD 30:10:15+ME

      Econatur HD 30:10:15 + ME este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, foarte bogat in azot (N) si cu o balanta optima NPK pentru a furniza o nutritie adecvata culturii pe parcursul fazelor de crestere si dezvoltare vegetativa. In general, poate fi aplicat la toate tipurle de culturi.
      Formularea sa speciala ce include tehnologia ESE (integrarea de nanocoloizi incarcati electrostatic), ii confera proprietati speciale pentru imbunatatirea absorbtiei la nivelul plantei, atat foliar cat si radicular, si accelereaza mult mai eficient distributia substantelor nutritive in plante.
      De asemenea, datorita formularii avansate care faciliteaza aderenta la nivel foliar si radicular, se evita pierderile cauzate de spalare produsului.
       Alta proprietati: pH neutru (fara efect de salinitate), liber de clor.

Doze si aplicatii:
Poate fi aplicat la toate tipurile de culturi atat radicular cat si foliar:
Foliar: 2.5 - 5.0 g/l apa
Radicular:In functie de cultura si de stadiul de vegetatie al culturii, doza este cuprinsa intre 20 – 100kg/ha.

Compozitie:

Azot total (N) 30.0 (300.0 g/L)
Azot nitric (N) 2.3 (23 g/L)
Azot amoniacal (N) 3.2 (35.0 g/L)
Azot ureic (N) 24.5 (35.0 g/L)
Fosfor (P2O5) solubil in apa 10.0 (100.0 g/L)
Potasiu (K2O) solubil in apa 15.0 (150.0 g/L
Fier (Fe) 0.033 (0.33 g/L)
Mangan (Mn) 0.020 (0.20 g/L)
Zinc (Zn) 0.01 (0.1 g/L)
Bor (B) 0.03 (0.3 g/L)
Molibden (Mo) 0.003 (0.03 g/L)
Cupru (Cu) 0.020 (0.20 g/L)
Continut de biuret 0.3% p/p
Cloruri <5% p/p
pH 7,0

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

ECONATUR HD 30:10:15+ME

ECONATUR HD 30:10:15+ME

   Econatur HD 30:10:15 + ME este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, foarte bogat in azot (N) si cu o balanta optima NPK pentru a furniza o nutritie adecvata culturii pe parcursul fazelor de crestere si dezvoltare vegetativa.

Produse Asemanatoare

PLANTFERT – I este un fertilizant cu un continut ridicat de azot recomandat pentru faza initiala de crestere vegetativa a plantelor

Plantfert U este ingrasamantul lichid foliar cel mai echilibrat care poate fi utilizat in toate fazele de vegetatie.

PLANTFERT - F – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot,

CODIFROST PLUS este un ingrasamant biostimulant si crioprotector impotriva efectelor inghetului, cu o concentratie ridicata de potasiu.

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

     BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.    

    Servatan este o solutie de fertilizare(ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu ce are ca scop introducerea acestui nutrient sub forma moleculara si ionica in planta.

        Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de extract din plante si Zinc, pentru introducerea speciilor moleculare de zinc in planta.

        Este un ingrasamant lichid hidrosolubil ce are la baza un amestec din plante si zinc, pentu introducerea speciilor moleculare de zinc in planta, eficiente in prevenirea pericolelor..

  Este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extracte vegetale si zinc, special conceput pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.

     Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.

    Sergomil L60 este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - complex stabil pe baza de sulfat de cupru cu efect sistemic, ce este absorbit prin sistemul radicular sau prin frunzele plantelor.

     Adimel+ este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil)stabila pe baza de zinc si mangan in forma moleculara, ce asigura produsului o buna absorbtie atunci cand este aplicat pe cale radiculara sau foliara.

Econatur HD 20:20:20 + ME este un ingrasamant NPK cu microelemente sub forma de suspensie concentrata, bogata in azot, fosfor si potasiu, indicat pe timpul fazei de dezvoltare radiculara, preinflorire si legare

 Econatur HD 10:30:10+Me este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, bogat in azot, fosfor si potasiu, care asigura si principalele microelemente necesare pentru dezvoltarea armonioasa a plantei.

Econatur HD 10:5:30 este un ingrasamant NKP  cu aplicare foliara si radiculara, foarte bogat in potasiu, care permite o asimilare rapida si eficienta a nutrientilor de catre planta.

Econatur HD Potasio este ingrasamant sub forma de suspensie cu o concentrare ridicata de potasiu, usor asimilabil in planta.