ECONATUR HD POTASIO

Produs nou

Econatur HD Potasio este ingrasamant sub forma de suspensie cu o concentrare ridicata de potasiu, usor asimilabil in planta.

DESCRIERE ECONATUR HD POTASIO

         Econatur HD Potasio este un ingrasamant sub forma de suspensie cu o concentrare ridicata de potasiu, usor asimilabil in planta. Acest produs are o formulare unica, care ii confera o dizolvare rapida si o putere mare de penetrare, asimilandu-se astfel eficient toate substantele nutritive in planta.
         Se recomanda aplicarea de Econatur HD Potasio la sfarsitul ciclului de cultura pentru imbunatatirea si accelerarea maturarii. Totodata, substantele nutritive din Econatur HD Potasio ajuta la imbunatatirea calitatii fructelor (culoare, greutate, forma, continut de zahar, uleuri si grasimi).
       Aplicatii: La toate tipurile de culturi pe cale radiculara sau foliara.
      Doze si aplicatii:
Foliar:
Legume si plante  ornamentale: 1.2-2.5 g/l apa
Pomi fructiferi, vita de vie: 1.5-5.0 g/l apa

Radicular:
75-100 Kg/Ha impartit in 3-4 irigari.

Continut garantat:
Potasiu (K2O) solubil in apa: 45 (450 g/L)
pH: 6.0

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

ECONATUR HD POTASIO

ECONATUR HD POTASIO

Econatur HD Potasio este ingrasamant sub forma de suspensie cu o concentrare ridicata de potasiu, usor asimilabil in planta.

Produse Asemanatoare

PLANTFERT – I este un fertilizant cu un continut ridicat de azot recomandat pentru faza initiala de crestere vegetativa a plantelor

Plantfert U este ingrasamantul lichid foliar cel mai echilibrat care poate fi utilizat in toate fazele de vegetatie.

PLANTFERT - F – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot,

CODIFROST PLUS este un ingrasamant biostimulant si crioprotector impotriva efectelor inghetului, cu o concentratie ridicata de potasiu.

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

     BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.    

    Servatan este o solutie de fertilizare(ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu ce are ca scop introducerea acestui nutrient sub forma moleculara si ionica in planta.

        Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de extract din plante si Zinc, pentru introducerea speciilor moleculare de zinc in planta.

        Este un ingrasamant lichid hidrosolubil ce are la baza un amestec din plante si zinc, pentu introducerea speciilor moleculare de zinc in planta, eficiente in prevenirea pericolelor..

  Este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extracte vegetale si zinc, special conceput pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.

     Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.

    Sergomil L60 este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - complex stabil pe baza de sulfat de cupru cu efect sistemic, ce este absorbit prin sistemul radicular sau prin frunzele plantelor.

     Adimel+ este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil)stabila pe baza de zinc si mangan in forma moleculara, ce asigura produsului o buna absorbtie atunci cand este aplicat pe cale radiculara sau foliara.

Econatur HD 20:20:20 + ME este un ingrasamant NPK cu microelemente sub forma de suspensie concentrata, bogata in azot, fosfor si potasiu, indicat pe timpul fazei de dezvoltare radiculara, preinflorire si legare

 Econatur HD 10:30:10+Me este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, bogat in azot, fosfor si potasiu, care asigura si principalele microelemente necesare pentru dezvoltarea armonioasa a plantei.

Econatur HD 10:5:30 este un ingrasamant NKP  cu aplicare foliara si radiculara, foarte bogat in potasiu, care permite o asimilare rapida si eficienta a nutrientilor de catre planta.

   Econatur HD 30:10:15 + ME este un ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, foarte bogat in azot (N) si cu o balanta optima NPK pentru a furniza o nutritie adecvata culturii pe parcursul fazelor de crestere si dezvoltare vegetativa.