PLANTFERT F

Produs nou

PLANTFERT - F – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot,

14,00 lei TVA inclus

PLANTFERT - F (1 – 12 – 11) – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot, recomandat:
- in ultimile faze de vegetatie, etapele de furtificare si coacere a fructelor;
- in cazul unei fertilizari de baza ridicate, necontrolate cu azot;
- in prevenirea si tratarea carente majore in macro si microelemente’
- asigura obtinerea unor fructe bine dezvoltate, sanatoase, cu un continut ridicat de pigmenti, zaharuri si uleiuri eterice;
- creste rezistenta la transport si depozitare a fructelor precum si, in mare parte, la actiunea virusilor si bacteriilor. 
Aplicarea foliara asigura obtinerea unor rezultate deosebite in pomicultura, viticultura si legumicultura.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

PLANTFERT F

PLANTFERT F

PLANTFERT - F – este un fertilizant cu un continutul ridicat de fosfor si potasiu si redus in azot,

Produse Asemanatoare

14,00 lei

PLANTFERT – I este un fertilizant cu un continut ridicat de azot recomandat pentru faza initiala de crestere vegetativa a plantelor

14,00 lei

Plantfert U este ingrasamantul lichid foliar cel mai echilibrat care poate fi utilizat in toate fazele de vegetatie.

50,00 lei

CODIFROST PLUS este un ingrasamant biostimulant si crioprotector impotriva efectelor inghetului, cu o concentratie ridicata de potasiu.

180,00 lei

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente. 

135,00 lei

     BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.    

100,00 lei

    Servatan este o solutie de fertilizare(ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu ce are ca scop introducerea acestui nutrient sub forma moleculara si ionica in planta.

280,00 lei

        Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de extract din plante si Zinc, pentru introducerea speciilor moleculare de zinc in planta.

110,00 lei

        Este un ingrasamant lichid hidrosolubil ce are la baza un amestec din plante si zinc, pentu introducerea speciilor moleculare de zinc in planta, eficiente in prevenirea pericolelor..

110,00 lei

  Este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extracte vegetale si zinc, special conceput pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.

120,00 lei

   Este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extract vegetal si zinc, pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.

200,00 lei

     Este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.

60,00 lei

    Sergomil L60 este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - complex stabil pe baza de sulfat de cupru cu efect sistemic, ce este absorbit prin sistemul radicular sau prin frunzele plantelor.

30,00 lei

     Adimel+ este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil)stabila pe baza de zinc si mangan in forma moleculara, ce asigura produsului o buna absorbtie atunci cand este aplicat pe cale radiculara sau foliara.