Actara

Produs nou

    Actara este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi.

810,00 lei TVA inclus

Descriere Actara    

     Actara este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi. Actioneaza prin contact si ingestie. Produsul patrunde rapid in planta si apoi este transportat ascendent (acropetal) prin sistemul vascular, protejand intreaga planta si noile cresteri. Combate daunatorii atat in stadiul de larva, cat si de adult.

    Substanta activa

Substanta activa Clasificare Formulare Numar certificat de
omologare
thiametoxam 25% N Granule dispersabile în apă 1885/ 17.02.1999

   Mod de utilizare:

       Este omologat pentru aplicarea la urmatoarele culturi:

 • Cartof: gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata), afide 80 g/ha;
 • Varza camp: plosnita verde (Eurytoma ornatum), paduchele cenusiu (Brevicoryne brassicae) - 0,02% (0,12 kg/ha);
 • Castraveti solarii: paduchele castravetilor (Cerosipha gossypii) - 0,01% (0,1 kg/ha), musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum), tripsi (Frankliniella occidentalis) - 0,02% (0,2 kg/ha);
 • Castraveti rasad: musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum), trips comun (Thrips tabaci) – 0,05% (0,250 kg la 100 m²);
 • Tomate solarii: musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum) – 0.02%;
 • Tomate rasad: musca miniera (Liriomyza trifoli) - 0,05% (0,250 kg la 100 m²);
 • Ceapa camp: tripsi (Thrips tabaci) - 0,02% (0,16 kg/ha);
 • Plantatii pe rod si pepiniere de mar*: paduchele verde (Aphis pomi) - 0,01% (0,150 kg/ha);
 • Par*: Puricele melifer (Cacopsylla spp.) - 0,015% (0,150 kg/ha);
 • Mar*: minierul marmorat (Phyllonorichter blancardella), molia miniera circulara (Leucoptera scitella), paduchele lanos (Eriosoma lanigerum), paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) (generatii de vara), gargarita florilor de mar (Anthonomus pomorum) - 0,01% (150 g/ha), viespea cu fierastrau a merelor (Hoplocampa spp.) – 0,01% (0,150 kg/ha/1500 l apa);
 • Piersic*: Paduchele verde (Myzus persicae) - 0,01% (0,1 kg/ha);
 • Prun*: viespea neagra a prunelor (Hoplocampa spp.) – 0,01% (0,1 kg/ha/1000 l apa), viespea semintelor de prun (Eurytoma schreineri), paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) (generatii de vara) – 0,01% (0,1 kg/ha).

*Nota: Conform Regulamentului Comisiei Europene 485 din luna mai, 2013, produsul Actara va putea fi folosit in continuare de către fermierii români cu anumite restricții de utilizare, incepand cu data de 1 Decembrie 2013: Cereale - folosirea Actara va fi interzisă pentru aplicarea foliară incapand cu 1 Decembrie 2013 Floarea-soarelui, porumb, rapita, legume in camp, pomi fructiferi - Actara poate fi folosit pentru aplicare foliară numai după înfloritul culturilor Cartof, vinete (camp), varza de camp, ceapa de camp, legume in solarii - folosirea produsului Actara nu va fi restricţionată conform noului regulament.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Actara

Actara

    Actara este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi.

Produse Asemanatoare

135,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

440,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

225,00 lei

 Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor.

370,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

550,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

75,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

17,00 lei

      Produs de sinteza cu un spectru larg de combatere a daunatorilor din agricultura, atat a adultilor cat si a larvelor, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor prin contact si prin ingestie. efectul sau este de soc dar si repelent, insectele evitand culturile tratate.

145,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

405,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

225,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

60,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

23,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi

60,00 lei

    Insecticid organofosforic sistemic destinat combaterii insectelor daunatoare din pomicultura, cereale, legume, vita de vie, etc.