Affirm

Produs nou

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura. Produsul este sistemic local (translaminar sau penetrant), cu actiune rapida “soc” asupra insectelor tinta, actionand prin contact si ingestie. Affirm este rezistent la ploaie, iar prin modul sau dublu de activitate ofera protectie de lunga durata. Affirm este un produs selectiv pentru mediul inconjurator, entomofauna utila si are profil favorabil de reziduuri.

     Clasificare produs: N (periculos pentru mediu) Substanta activa: 9,5 g/kg emamectin benzoat Conditionare: granule solubile in apa

     Mod de utilizare:

  • Mar: molia pielitei fructelor (Adoxophyes reticulana), viermele merelor (Cydia pomonella) – 3-4 kg/ha in 1500 l apa;
  • Vita de vie: molia vitei de vie (Lobesia botrana) – 1,5 kg/ha;
  • Tomate: omida fructelor (Heliotis/ Helicoverpa armigera), molia solanaceelor (Tuta absoluta) – 1,5 kg/ha;
  • Omida fructelor (Heliotis/Helicoverpa armigera) 1,5 kg/ha.
  • Ardei: omida fructelor (Heliotis/ Helicoverpa armigera) – 1,5 kg/ha; Varza (camp): fluturele alb al verzei (Pieris brassicae), molia verzei (Plutella maculipennis) – 1,5 kg/ha.

     Produsul se aplica inaintea eclozarii larvelor din ou, la aparitia primelor larve sau cand se inregistreaza maximul curbei de zbor, moment identificat cu ajutorul capcanelor feromonale sau la avertizare. Se recomanda sa nu se depaseasca 2-3 tratamente pe sezon cu Affirm. Intervalul intre aplicari este de 7-14 zile, in functie de cultura, conditiile climatice si presiunea de daunatori.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Affirm

Affirm

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

Produse Asemanatoare

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi