Vertimec 1,8EC

Produs nou

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

400,00 lei TVA inclus

      Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi. Patrunde sistemic local (translaminar sau penetrant) in frunze, unde formeaza un rezervor de substanta activa care asigura controlul daunatorilor pe o perioda lunga de timp. Vertimec actioneaza in principal prin ingestie, distrugand daunatorii care se hranesc cu partile tratate ale plantei. 

Substanta activa Clasificare Formulare Numar certificat de
omologare
18 g/l abamectin Xn (nociv), N (periculos pentru mediu) concentrat emulsionabil

   Mod de utilizare:

      Este omologat pentru aplicarea la urmatoarele culturi:

  • Castraveti sera: acarianul rosu comun (Tetranychus urticae) - 0,08%;
  • Castraveti solarii: acarianul comun (Tetranychus spp.) - 0,1% (1 l/ha);
  • Tomate sera: musca miniera (Liriomyza trifolii) - 0,08%; Gerbera sera: musca miniera (Liriomyza trifolii) - 0,08%;
  • Vinete solarii: acarianul lat (Polyphagotarsonemus latus), acarianul rosu comun (Tetranychus urticae) - 0,1% (1 l/ha);
  • Ardei solarii: acarianul lat (Polyphagotarsonemus latus) - 0,1% (1 l/ha);
  • Vita de vie: acarianul vitei de vie (Tetranychus urticae), paianjenul galicol al vitei de vie (Eriophyes vitis), molia strugurilor Lobesia botrana - 0,8-1 l/ha (in functie de presiunea de infestare);
  • Mar: acarianul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) - 0,1% (1,5 l/ha), acarianul comun (Tetranychus spp.), acarianul filocoptid al marului (Aculus schlechtendali), minierul marmorat (Phyllonorichter blancardella), molia miniera circulara (Leucoptera scitella) - 1-1,5 l/ha;
  • Par: puricele melifer (Psylla piri) - 0,1-0,15% (1-1,5 l/ha, in functie de gradul de infestare);
  • Prun: acarianul rosu (Panonychus ulmi), acarianul comun (Tetranychus spp.), acarianul filocoptid al puietilor de prun (Aculus fockeni) - 0,1-0,15% (1-1,5 l/ha, in functie de gradul de infestare).

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Vertimec 1,8EC

Vertimec 1,8EC

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

Produse Asemanatoare

145,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

265,00 lei

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

360,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

550,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

80,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

160,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

450,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

240,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

64,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

25,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi