Match 050EC

Produs nou

 Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor.

225,00 lei TVA inclus

      Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor. Produsul are efect direct asupra oualor si larvelor si indirect asupra adultilor si pupelor prin sterilizarea acestora (efect trans-ovarian). Match actioneaza prin ingestie si redus prin contact, oferind protectie preventiva de durata.

  Clasificare produs: N (periculos pentru mediu), Xi (iritant) Substanta activa: 50 g/l lufenuron Conditionare: concentrat emulsionabil

    Mod de utilizare:

  • Tomate: tripsul comun (Thrips tabaci) – 0,15% (1,5 kg/ha). Tratamentele se fac preventiv, la inceputul infestarii, moment ce coincide cu aparitia primilor adulti/ larve. Tratamentele se fac in bloc de cate 3-4 aplicari la rand, folosind un interval de 7 zile intre aplicari, pentru a reduce populatia sau in alternanta cu un alt adulticid, pentru a avea o protectie completa impotriva tuturor stadiilor de trips. Nu se amesteca cu produse pe baza de cupru.
  • Prun – Cydia funebrana – 0.1% (1 l/ha in 1000 l apa).
  • Mar – Adoxophyes reticulana – 0.1% (1.5 l/ha in 1500 l apa).

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Match 050EC

Match 050EC

 Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor.

Produse Asemanatoare

135,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

440,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

370,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

550,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

75,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

160,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

405,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

240,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

64,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

23,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi