Karate Zeon

Produs nou

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

265,00 lei TVA inclus

      Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon. Formularea in capsule Zeon permite ca o cantitate optima de insecticid sa ajunga pe planta, fara pierderi in atmosfera la aplicare. Eliberarea treptata a insecticidului din capsule determina formarea unui depozit stabil pe suprafata plantelor, rezistent la actiunea razelor UV si a precipitatiilor.

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu) Substanta activa: 50 g/l lambda - cihalotrin Conditionare: suspensie de microcapsule

Mod de utilizare:

 • Grau: Plosnita cerealelor (Eurygaster integriceps) - 0,15 l/ha;
 • Grau, Orz, Ovaz: Gandacul balos (Lema melanopa) - 0,15 l/ha;
 • Porumb: Paduchele verde (Rhopalosiphum maidis) - 0,15 l/ha, Viermele vestic (Diabrotica virgifera virgifera - adulti) - 0,25 l/ha (1-2 tratamente);
 • Floarea-soarelui: Paduchele verde (Aphis fabae), Paduchele florii-soarelui (Brachycaudus helichrysi) – 0,15 l/ha;
 • Rapita: Gandacul lucios (Meligethes aeneus), Gargarita tulpinilor (Ceuthorrhynchus napi) - 0,15 l/ha;
 • Sfecla de zahar: Gargarita sfeclei de zahar (Bothynoderes punctiventris) – 0,15 l/ha;
 • Cartof: Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata) - 0,2 l/ha;
 • Vita de vie: Molia vitei de vie (Lobesia botrana) – 0,015% l/ha;
 • Cires: Musca cireselor (Rhagoletis cerasi) 0.015%;
 • Mar: Viermele merelor (Cydia pomonella), Afide, Insecte minatoare (Stigmella malella, Leucoptera malifoliella, Phyllonorichter blancardella) 0.015%;
 • Par: Purici meliferi (Psylla spp.) 0.015%;
 • Piersic: Molia orientala (Cydia molesta) 0.015%;
 • Pomi fructiferi: Omida paroasa (Hyphantria cunea) 0.015 % - mar si 0.150 l/ha restul speciilor pomicole;
 • Prun: Viermele prunelor (Cydia funebrana), Viespea semintelor (Eurytoma schreineri), Viespi (Hoplocampa spp.) – 0,015%.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Karate Zeon

Karate Zeon

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

Produse Asemanatoare

145,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

400,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

360,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

550,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

80,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

160,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

450,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

240,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

64,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

25,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi