Movento 100SC

Produs nou

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

360,00 lei TVA inclus

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor. Un insecticid cu activitate de lunga durata, eficace impotriva unui spectru larg de daunatori care inteapa si se hranesc cu sucul celular al plantelor, cu precadere in legumicultura si pomicultura. Este recomandat impotriva daunatorilor care stau ascunsi, inclusiv pe radacini, lastari si frunzele noi, aparute dupa aplicare. De exemplu, afidele care se hranesc pe lastari si radacini la pomii fructiferi sau legume. De asemenea, este singurul produs care combate eficient paduchele lanos si musculita alba, prezenta in ultimul timp nu numai pe rosii, ci si pe alte legume si chiar pomi fructiferi.

Clasificare produs: Xi (iritant) Substanta activa: 100 g/l spirotetramat Conditionare: suspensie concentrata

   Mod de utilizare:

  • Mar: 1,875 l/ha, Paduchele lanos (Eriosoma lanigerum) Paduchele din San-José (Quadraspidiotus perniciosus). Se efectueaza maxim 2 tratamente/sezon, la avertizare, la un interval de minim 14 zile intre tratamente, in intervalul de la sfarsitul infloritului pana la faza de fructe de marime completa (BBCH 69-80). Pentru paduchele din San-José, momentul optim de aplicare se diferentiaza in functie de conditiile climatice. In conditii normale se aplica la inceputul migrarii larvelor de sub scutul matern (2 zile). In conditii de seceta se trateaza cu putin timp inainte de migrarea larvelor de sub scut (2 zile). Volumul de solutie: maxim 1500 l/ha. Timpul de pauza inaintea recoltarii: 21 zile.
  • Par: Purici meliferi (Psylla spp.) 1,875 l/ha. Se efectueaza maxim 2 tratamente pe sezon, la minim 14 zile intre tratamente, in intervalul de la sfarsitul infloritului pana la fructul de marime completa (BBCH 69-80). Faza optima pentru primul tratament este dupa inflorit, cand daunatorul se afla in stadiile de ou galben-portocaliu pana la maxim L1 (larve de varsta I). Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Timp de pauza: 21 zile. Pentru o combatere eficienta este necesara monitorizarea biologiei daunatorilor si aplicarea tratamentelor conform avertizarii.
  • Prun: Viespea samburelui de prun (Eurytoma schreineri) 1,875 l/ha (0,1875%). Pentru combaterea viespii samburelui de prun se efectueaza un singur tratament la avertizare, de regula al doilea tratament postfloral, la circa 7-10 zile dupa caderea petalelor. Timp de pauza: 21 de zile.
  • Tomate in solarii: Se utilizeaza pentru combaterea musculitei albe (Trialeurodes vaporariorum) si a afidelor (Macrosiphon euphorbiae), in doza de 0,75 l/ha (0,075% in 1000 l apa). Se efectueaza maximum 4 tratamente la un interval de minimum 7 zile. In spatii protejate, pentru cei care utilizeaza polenizatori, se efectueaza maximum 4 tratamente, in 2 blocuri, la un interval de 14 zile intre tratamente si de 8 saptamani intre cele 2 blocuri. Cantitatea de produs este calculata pentru inaltimea plantei de 1 metru. Timpul de pauza inaintea recoltarii: 3 zile.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Movento 100SC

Movento 100SC

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

Produse Asemanatoare

145,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

400,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

265,00 lei

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

550,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

80,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

160,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

450,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

240,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

64,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

25,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi