Voliam Targo

Produs nou

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

550,00 lei TVA inclus

  Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie. Voliam Targo este sistemic local (translaminar sau penetrant) si rezistent la spalare. Prezinta dublu mod de actiune cu efect unic ovi-larvicid impotriva insectelor, oferind performanta si precizie in combaterea acestora. Voliam Targo este selectiv cu mediul inconjurator si cu entomofauna utila, sigur pentru consumatori si utilizatori.

Clasificare produs: N (periculos pentru mediu), Xn (nociv) Substanta activa: 18 g/l abamectin + 45 g/l clorantraniliprol Conditionare: suspensie concentrata

     Mod de utilizare:

  • Mar: viermele merelor (Cydia pomonella), minierul marmorat (Phyllonorichter blancardella), paianjenul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) – 0,75-1,1 l/ha in 1500 l apa. Se recomanda 2 tratamente pe sezon, cate unul pe generatia de daunatori, la avertizare sau in functie de cultura si biologia fiecarui daunator. Momentul optim de aplicare este in primele 2 saptamani (14 zile), dupa scuturatul petalelor, care coincide cu debutul generatiei 1 la viermele merelor, minatori si acarieni.
  • Tomate in solarii: acarianul rosu comun (Tetranychus urticae), musca miniera (Liriomyza spp.) – 0,6-0,8 l/ha;
  • Tomate in sere si solarii: molia tomatelor (Tuta absoluta) – 0,8 l/ha.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Voliam Targo

Voliam Targo

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

Produse Asemanatoare

145,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

400,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

265,00 lei

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

360,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

80,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

160,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

450,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

240,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

64,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

25,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi