Coragen

Produs nou

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

       Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte. Activarea receptorilor ryanodinei stimuleaza pierderea calciului (Ca++) din depozitele interne ale muschilor netezi si striati, cauzeaza functionarea neregulata a muschilor, paralizia si moartea insectei. Coragen actioneaza prin contact si ingestie. Comportarea insectei este rapid modificata datorita expunerii la o doza toxica de substanta activa, rezultand oprirea rapida a hranirii si moartea insectei dupa o perioada scurta de timp si in acest fel determina o protectie foarte buna a culturilor tratate. Paralizia insectei survine la cateva ore dupa expunere si produce incetarea deplasarii si hranirii. Daunatorii sunt controlati in totalitate dupa 2-4 zile. Timpul de actiune este de 14-21 zile si depinde de daunatorul tinta, momentul aplicarii si presiunea de atac. 

  Clasificare produs: Atentie; GHS09 Substanta activa: 20 % chlorantraniliprol Conditionare: suspensie concentrata (SC)

    Mod de utilizare: Coragen se aplica foliar pentru controlul celor mai importante insecte. Coragen se utilizeaza ca insecticid pentru controlul larvelor de Lepidoptere (fluturi) si Coleoptere (gandacul din Colorado). Coragen combate larvele in toate stadiile larvare, are efect ovicid asupra principalelor specii iar adultii la cateva specii sunt partial controlati. Aplicati la dozele recomandate cand populatiile de insecte ajung sa depaseasca pragul economic de daunare.

     Coragen este omologat pentru urmatoarele culturi:

  • Cartof: gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata) - 50-60 ml/ha (62,5 ml);
  • Mar: viermele merelor (Cydia pomonella), omida marmorata a marului (Phyllonorychter blancardella), minierul circular al marului (Leucoptera scitella) - 150 ml/ha;
  • Prun: viermele prunelor (Cydia funebrana) - 100 ml/ha;
  • Vita de vie: Molia strugurilor (Lobesia botrana) - 150-175 ml/ha.
  • Legume: omida fructelor (Helicoverpa armigera) si minierul frunzelor de tomate (Tuta absoluta) – 175 ml/ha.

Timp de pauza: 30 zile la strugurii pentru vin, 14 zile la cartof, mar, prun, si 3 zile pentru strugurii de masa, 1 zi la tomate;

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Coragen

Coragen

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

Produse Asemanatoare

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi