Fury 10EC

Produs nou

      Produs de sinteza cu un spectru larg de combatere a daunatorilor din agricultura, atat a adultilor cat si a larvelor, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor prin contact si prin ingestie. efectul sau este de soc dar si repelent, insectele evitand culturile tratate.

17,00 lei TVA inclus

  Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu) Substanta activa: 10% zeta-cipermetrin Conditionare: concentrat emulsionabil

     Caracteristici: produs de sinteza cu un spectru larg de combatere a daunatorilor din agricultura, atat a adultilor cat si a larvelor, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor prin contact si prin ingestie. efectul sau este de soc dar si repelent, insectele evitand culturile tratate.

Mod de utilizare

    Este omologat pentru a se aplica astfel:

  • grau (0.1 l/ha) - Plosnita cerealelor (Eurygaster integriceps); cereale paioase (0,1 l/ha) - Gandacul balos (Lema melanopa);
  • cartofi (0,075 l/ha) - Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata);
  • varza (0,02 %) - Buha verzei (Mamestra brassicae), Paduchele cenusiu (brevicorine brassicae), Albilita (Pieris rapae);
  • vita de vie (0,2 l/ha) - Molia strugurilor (Lobesia botrana);
  • pomi fructiferi (0,01 %) - Omida paroasa (Hyphantria cunea);
  • pomi, Culturi de camp (0,2 l/ha) - Lacuste (Locusta migratoria);
  • porumb (0,2 l/ha – adulti) - Viermele vestic al radacinilor (Diabrotica virgifera virgifera)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Fury 10EC

Fury 10EC

      Produs de sinteza cu un spectru larg de combatere a daunatorilor din agricultura, atat a adultilor cat si a larvelor, actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor prin contact si prin ingestie. efectul sau este de soc dar si repelent, insectele evitand culturile tratate.

Produse Asemanatoare

810,00 lei

    Actara este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi.

135,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

440,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

225,00 lei

 Match este un insecticid preventiv, modern, din grupa regulatorilor de crestere, ce actioneaza asupra tripsilor.

370,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

550,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

75,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

145,00 lei

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

405,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

225,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

60,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

23,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi

60,00 lei

    Insecticid organofosforic sistemic destinat combaterii insectelor daunatoare din pomicultura, cereale, legume, vita de vie, etc.