Kaiso Sorbie

Produs nou

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

160,00 lei TVA inclus

 Clasificare produs cf. Reg 1272/2008: Cuvant de avertizare - Atenţie; GHS07, GHS09, H302, H320, H410

   Substanta activa: 5% lambda cihalotrin

   Conditionare: se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare de culoare bej.

      Caracteristici: insecticid din grupa piretroidelor ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare avand de asemenea si actiune ovicida. Substanta activa actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor determinand moartea rapida a acestora. Granula dispersabila se dizolva complet in apa eliberind intreaga cantitate de substanta activa. Are efect de soc si omorare rapida asupra insectelor daunatoare. Mod de utilizare: Kaiso Sorbie 5 WG se aplica prin stropire, la avertizare in functie de biologia daunatorilor. Se va evita efectuarea tratamentelor la temperaturi ridicate din timpul zilei care determina degradarea produsului. Se recomanda alternarea cu produse din alte grupe chimice pentru a evita aparitia de rase rezistente.

 Cultura  Agent daunator
 Grau  Aphis spp. (Afide)
 Eurygaster integriceps (Plosnitele cerealelor)
 Haplodiplosis marginata (Viermele rosu al paiului)
 Mar  Aphys pomi (Afide); Phyllonorycter spp.
 Cydia pomonella (Viermele marului)
 Orz  Lema melanopa (Gandacul balos)
 Aphis spp. (Afide)
 Ovaz  Lema melanopa (Gandacul balos)
 Porumb  Diabrotica virgifera virgifera
 (Viermele vestic al radacinii de porumb)
 Rapita  Athalia rosae (Viespea rapitei)
 Melighethes aeneus (Gandacul lucios)
 Ceutorhynchus napi (Gargarita tulpinilor de rapita)
 Varza  Mamestra brassicae (Buha verzei)
 Vita de vie  Lobesia botrana (Molia strugurilor)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Kaiso Sorbie

Kaiso Sorbie

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

Produse Asemanatoare

145,00 lei

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

400,00 lei

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

265,00 lei

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

360,00 lei

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

550,00 lei

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

80,00 lei

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

450,00 lei

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

240,00 lei

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

310,00 lei

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

64,00 lei

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.

25,00 lei

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi