Nissorun 10WP

Produs nou

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi

Clasificare produs: Xn (nociv)

   Substanta activa: hexithiazox 10%

   Conditionare: pulbere umectabila

    Caracteristici: acaricid ecologic cu actiune ovicida, larvicida si nimfocida destinat unui numar mare de culturi. Are efect translaminar, combate paianjenii pe ambele fete ale frunzelor. Ouale depuse de adultii care au intrat in contact cu produsul devin sterile. Activitatea residuala este de peste 40 zile. Nu este afectat de precipitatiile cazute dupa ce solutia s-a uscat pe planta.

     Mod de utilizare: Nissorun 10WP asigura combaterea acarienilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, vinete castraveti si soia. Se recomanda ca stropirile sa se faca uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha. La pomii fructiferi se recomanda sa se aplice in special inaintea infloritului sau in perioada eclozarii oualor de iarna (sfarsitul lunii aprilie - inceputul lunii mai). Pentru vita de vie, se recomanda aplicarea in perioada de inmugurire si pana la sfrarsitul infloritului. Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente de acarieni se recomanda aplicarea unui singur tratament in cursul unei perioade de vegetatie.

Cultura Daunatori Doza Volumul de apa si supraf.
tratata 5g
Vita de vie Păianjenul comun (Tetranychus spp.)
Păianjenul roşu (Panonychus ulmi)
0,5 kg/ha 10 l apă/100mp
Pomi fructiferi

Păianjenul roşu (Panonychus ulmi)

0,03%

16 L apă/83mp

Vinete, castraveti

Păianjenul comun

0,04%

12 L apă/125mp

Soia

Păianjenul comun

0,4 kg/ha  

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Nissorun 10WP

Nissorun 10WP

    Acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume, acţionează asupra ouălelor, neavând succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi

Produse Asemanatoare

    Affirm este un insecticid nou, de origine naturala, obtinut prin fermentatie, care combate un numar mare de Lepidoptere din pomicultura.

     Vertimec este un acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi.

     Karate Zeon este insecticid de contact care, pe langa efectul rapid si de soc impotriva daunatorilor, ofera cea mai lunga perioada de protectie, datorita tehnologiei Zeon.

     Este singurul produs care are sistemicitate in dublu sens datorita noii substante active spirotetramat, din grupa chimica ketoenoli, care inhiba biosinteza lipidelor.

     Voliam Targo este un insecticid nou, din ultima generatie de insecticide. Produsul are un spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie.

    Coragen este insecticid cu un nou mod unic de actiune. Coragen determina activarea receptorilor ryanodinei la insecte.

      Insecticid ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand de asemenea si actiune ovicida.

       Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

     Mavrik 2 F - Insecticid piretroid de ultimă generaţie pentru combaterea daunatorilor la cartof, grau, cereale, legume, pomi fructiferi, rapita, vita de vie

Milbeknock, insecticid acaricid sistemic, impotriva paianjenului in toate fazele de dezvoltare ou-larva-adult

    Mospilan, insecticid sistemic combate o gama larga de insecte din culturile de legume, flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larva-adult.